Site Meter

Bloggen fyller 14 år!

Nu till midsommar fyller min blogg Stockholms gröna rum 14 år! Jag brukar säga att det är väl bara Blondinbella och jag som är kvar sedan 2005, sen kanske vi haft något annorlunda framgång med våra bloggar...
 
Under dessa år har det blivit 3 735 blogginlägg och här finns 29 947 bilder! Allt kan ses i arkivet som finns i menyn till vänster. Det går också att söka eller googla i bloggen i ´´Sök i bloggen´´.
 
 
 
 
 
 
 
Ibland frågar någon hur jag orkar fortsätta skriva denna blogg! Vad finns mer att berätta? Och bloggar är verkligen inte så populära som de en gång var, i dessa tider med Facebook och Instagram. Svaret blir alltid att jag fortsätter så länge som jag tycker att det är roligt och känner att jag har något att visa och berätta. Visst blir det en helt del upprepningar med både bilder och text och så får det vara. Men det är hela tiden en utmaning att hitta något nytt att visa och Stockholms gröna rum förändras ju ständigt.
 
Förra året skrev jag veckodagbok för att beskriva mitt första år som pensionär! Nu saknar jag jag faktiskt att skriva den där dagboken, så jag kommer nog att ta upp det igen nästa år.
 
 
 
 
 
 
Några viktiga händelser i bloggen genom åren:
 
När jag slutade att vara anonym bloggare - se här!
 
När jag var med i Eniros TV-reklam - se här!
 
När jag fick tillfälle att skriva en bok - se här!
 
Möten med trädgårdsmänniskor - se här!
 
När jag sammanfattade mina 20 år i Engsholms slottspark - se här!
 
Mitt första år som pensionär - se här!
 
 

Kommentarer
Postat av: Veronica

Hasse! Vad glad jag blev nu att du saknar :) Gillar din dagbok!

//Veronica

2019-06-20 @ 23:31:32
URL: http://sandacottage.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0