Site Meter

Aldrig på en måndag

Är det inte så att teatrar och många museum har stängt på måndagar? Det är likadant med Rosendals trädgårdscafé. Först i maj börjar de ha öppet veckans alla dagar. Så åk inte till Rosendal om ni ska fika eller äta lunch en måndag, åk till Lilla Park, det gjorde jag...igen!



På Rosendal beskar man vinstockarna idag den 22 mars...är inte det väldigt sent? Eller är det speciella sorter här?
Undrar om han (hon?) tänkte - ´´måste den där förbannade slottsträdgårdsmästaren snoka runt med sin kamera hela tiden´´.

På onsdag återvänder jag till slottsparken igen med förhoppningsvis nya krafter. Det ska bli skönt att ta tag i allt som ska göras. Måste så tomater och vissa sommarblommor och fruktträden ska beskäras. När snön  en gång lyckats smälta ska parken storstädas igen, min trettonde säsong börjar i slottsparken.

Ikväll kl. 19.30 börjar Engelska trädgårdar igen på SVT 2. Förra året blev jag inte så glad åt programmet men jag gör ett nytt försök.

Såg i Zetas nya katalog att de har tagit in några nya nävor:




...måste ju självklart också visa världens bästa cover igen...se, lyssna och njut

Kommentarer
Postat av: Leif

Ha det nu gott i trädgården med nya krafter.

2010-03-22 @ 16:03:17
URL: http://vallby38.blogspot.com
Postat av: Slottsträdgårdsmästaren

Leif: Tack!

2010-03-22 @ 16:53:34
Postat av: Anita

Kan tänka mig det blir härligt att komma till slottsparken.



Har just njutit av värdens bästa cover. Den är bara helt underbar! Och ikväll tänker jag bänka mig framför TV:n. Jag blev också lite nervös förra året på "The yellow book" men ser fram mot årets upplaga. Hur det än är så är det mycket vackert som visas i programmet och man kan hämta en hel del inspiration. Och så här års så slukar man ju allt som har med trädgård att göra.

2010-03-22 @ 17:15:07
URL: http://anitalinder.wordpress.com
Postat av: Anita K.

Ble nesten litt stressa på vegne av de som ville inn i The Yellow Book. De ble jo så lei seg, stakkars. De som ikke nådde opp. ;)

Postat av: Mariana

Det blir nog en hel del att städa efter den här vintern.

Mariana

2010-03-22 @ 20:22:38
Postat av: Kersti

Å det har jag glömt, det att beskära vinstockarna. Undrar just hur det blir. Kanske smyger ut med sekatören nu i natten :).

2010-03-22 @ 21:27:23
URL: http://plommenad.blogg.se/
Postat av: Anita K.

De engelske hagene var OK, men det blir så fragmentarisk presentert. Jeg tror jeg foretrekker snakkesaligheten til Camilla Plum når som helst. :)

Postat av: Slottsträdgårdsmästaren

Tror inte att jag orkar se den där serien.

2010-03-22 @ 22:26:54
Postat av: Lars Forslin

Det är svårt med bra trädgårdsserier. Det mesta är väldigt lättspytt, som man säger. Man har väl sett någon engelsk serie som varit rätt bra, men det är länge sedan nu.

2010-03-23 @ 07:48:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0