Site Meter

Trädgårdsspaning


Spana i trädgårdar har blivit en folkrörelse....

Min andra blogg Trädgårdsspanaren blir inte så ofta uppdaterad nu för tiden. En av anledningarna är att jag besökt de allra flesta trädgårdarna och parkerna runt om i Stockholmsområdet. Det är egentligen bara när jag gör en resa...kort eller lång som det tillkommer nya trädgårdsspaningar. Jag hade i år tänkt att återbesöka flera av Stockholms trädgårdar och ta bättre bilder och se om något ändrats sedan sist men jag har inte haft tid den här sommaren.

Trädgårdsspaningar har blivit populärt intresse bland bloggare, både Rubens rabatter och Miras Mirakel spanar i slottsparker och det finns säkert flera. Båda dessa bloggare har för övrigt mycket bra bloggar.

Mina Trädgårdsspaningar hittills i år:
Slottsträdgården i Malmö
Alnarpsparken
Wrams Gunnarstorp
Sundbyholms slottspark
Tidö slottspark
Strömsholms slottspark
Ängsö slottspark

För ett år sedan
För två år sedan
För tre år sedan
För fyra år sedan

Kommentarer
Postat av: yrsa

tittade igenom,sorterade,rev ut vackra bilder,och faktiskt sländge bort mina hög med finska trädgårdstidningar. i serien världens trädgårdar hittade jag göteborgs botaniska, med vackra bilder, (men kanske lite väl mycke gul-röda blommor..)sen hittade jag ett inslag om stockholms trädgårdar-rosendal, bergianska, o zetas-, så hittade jag ett reportage om tage andersen-trädgårdskonstens michelangelo.-någon du känner till?

2009-07-29 @ 19:45:29
Postat av: Slottsträdgårdsmästaren

yrsa: Tyvärr känner jag inte till denna Tage men jag kanske borde göra det. Ska kolla upp honom...tack för tipset.

2009-07-30 @ 18:57:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0