Site Meter

Trädgårdsspaningarna

15392-113
När jag kom på idén med att besöka trädgårdar och lägga ut text och bilder på en blogg så tänkte jag inte på hur många platser det finns i omgivningarna som fanns att besöka. Jag ligger i ganska hårt nu med spaningarna då sommaren är kort och augusti blir sista spaningsmånaden för i år.

Allt detta med bloggen gör jag främst för min egen skull, dels för att lära mig mer om trädgårdsplanering och växter men det är fantastiskt kul att det är fler som följer spaningarna och kanske kan få någon glädje av dem. För min egen del blir jag förvånad hur mycket Stockholm har att erbjuda vad gäller trädgårdar och parker, att man kan hitta platser där jag aldrig tidigare varit trots att jag bott i Stockholm i över trettio år.
Jag gör min blogg helt anspråkslöst och försöker låta bli att vara rädd och försiktig då jag är en amatör i konsten att skriva och uttrycka mig.  Ofta när jag lagt ut en spaning så ser jag efteråt att formuleringar mm. blivit helt fel och jag försöker ändra så gott det går.
Men jag tycker att det här är så kul och hoppas kunna fortsätta så länge som möjligt och måste då utvidga spaningsområdet.

Om en vecka åker jag ner till Österlen och då kommer jag med all säkerhet att besöka trädgårdar. Jag kommer att ta med min gamla bärbara dator och se om jag kan hitta någon trådlös uppkoppling och kanske då kunna lägga ut någon spaning på bloggen.
/Spanaren

Andra bloggar om: Trädgård Andra bloggar om: Stockholm

Kommentarer
Postat av: Thomas H

Ett litet tips apropå Österlen, som jag årligen återvänder till.

Att färdas längs med havet är som att möta tecknet ”andas här”. Man gör det på vägsträckan mellan Simrislund och Skillinge. Allt är vidsträckt öppet.

2006-07-29 @ 21:02:16
Postat av: Slottsträdgårdsmästaren

Tack Thomas. Jag åtevänder själv till den vackra trakten och har besökt många av de små fiskebyar efter sträckan från Haväng (som är magiskt vackert) och till Branteby där jag ska bo i fyra nätter. Tror att vi känner samma känsla då vi möter Österlen. Gotland är en plats som ger mig samma ro som på Österlen. Man borde bo på någon av dessa platser.

2006-07-29 @ 21:51:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0