Site Meter

Som att rista runor

 
(null)
 
Det som en gång var en självklarhet är inte längre lika viktigt för mig. Bloggen har varit min dagbok i snart 17 år och blev med tiden en självklar plats där jag med ord och bilder berättade det jag upplevde i trädgårdar, i naturen och under mina resor.
 
Bloggar är troligen snart helt borta i den flora av sociala medier som nu finns på nätet. Det har helt enkelt blivit ett alltför omfattande och besvärligt sätt att berätta det man vill visa och uttrycka. Om jag nu för tiden skriver ett blogginlägg känns det som att rista runor, det är enklare att lägga ut några bilder på Facebook eller Instagram och berätta med en mening vad som finns på bilderna.
 
Sedan reklamen började ta över alltmer i bloggen, har det blivit väldigt svårt att läsa den i mobilversionen, så om det fortfarande finns några bloggläsare kvar, rekommenderar jag att använda dator. 
 
Det blir allt glesare med blogginlägg nu, men jag kommer att fortsätta lägga ut inlägg, dock inte lika intensivt som tidigare. 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Liza

Jag läser din blogg men jag förstår dig. reklamen tar mycket plats och på mobilen är det jobbigt. Jag använder därför den "riktiga" datorn. Det fungerar ju bra med Facebook eller Instagram även om jag saknar att börja veckan med din blogg. Men huvudsaken är att du förmedlar dina upplevelser och känslor till oss. Ha de gott.

2022-03-30 @ 09:35:41
Postat av: Hasse

Det är en tråkig utveckling tycker jag, att folk inte orkar läsa mer än två meningar. Fint att du hänger med ändå Liza!

2022-03-30 @ 21:20:28
Postat av: Ninnie

Saknar dig verkligen på bloggen, men förstår att det är trist att skriva där numera.
Blev riktigt orolig ett tag tills jag tittade in på din Facebook via länken och såg att det går att hänga med dig där! Dock utan kommentarer, då jag själv vägrar ha facebook.
Använder bara datorn för att läsa intressanta bloggar och hålla koll på spännande instakonton. Telefonen är hopplös till allt sådant!

Tyvärr gör Insta mig lätt galen då kommentarerna, som kan ge mycket, blir urjobbiga att läsa när det är många! Alltså från de som inte använder insta som jag gör, läser på en sida i taget, då de som kommenterar framstår som idioter, eftersom ingen läser mer än grundinlägget och kommenterar precis likadant... 111ggr!

Hoppas att bloggen blir kvar för evigt ändå, då dina bilder och växtbeskrivningar här är ovärdeliga!!!

2022-03-31 @ 16:21:05
Postat av: Hasse

Tack Ninnie! Det värmer att du fortfarande tycker om bloggen. Jag tycker mycket om att berätta om trädgård och Stockholm och jag kommer inte att sluta med bloggen. Just nu har jag ett skrivarprojekt som tar mycket av min tid, men när grönskan och blomningen kommer på allvar, så ska jag blogga lite mer igen. Ha det så gott!

2022-04-01 @ 15:39:08
Postat av: Ninnie

Så var det roliga slut direkt!
Nu går det inte längre att läsa din text på fejan, utan att vara inloggad! Suck!

2022-04-12 @ 22:29:08
Postat av: Lillis

Läser din blogg oregelbundet... men uppskattar den otroligt mycket. Jag går ofta tillbaka i ditt bloggarkiv och läser om växter. Har fått mycket inspiration i mitt trädgårdsskapande genom din blogg. Kan inte jämföras med FB eller IG mm. Jag hoppas att du du får ny inspiration att fortsätta fotografera och dela med dig av din kunskap, dina reflektioner och vackra bilder. Stort tack för allt du delat med dig av hittills och all inspiration och trädgårdsglädje som du givit mig!

2022-04-25 @ 22:13:49
Postat av: Johan

Jag har precis som Lillis ovan varit en oregelbunden läsare men ändå satt stort värde på att få ta del av dina funderingar, insikter och vackra bilder. Har varken FB eller Insta så jag hoppas att du fortsätter här, även om det blir mindre frekvent.

2022-05-15 @ 21:56:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0