Site Meter

Ljusets återkomst

 
Januari måste var årets tråkigast och långsammaste månad, men nu har vi äntligen klivit över till februari, månaden då talgoxarnas sång hörs allt starkare och då dagarna blir märkbart ljusare. Bilden som jag en försommar tog ute vid Rosenhill på Ekerö, får symbolisera mitt liv som pensionär. Lite sliten, men vid gott mod och oftast med skönhet omkring mig!
 
Annars händer det inte så mycket just nu. Bloggen vilar och väntar på vårtecken. Jag har varit utan bil ett tag, men om två veckor ska jag hämta en ny bil som jag leasat på 3 år. Tids nog kommer jag att bli ständig SL-resenär, men under ett antal år till vill jag ha en bil, som kan ta mig till vackra och spännande platser. 
 
Livet som pensionär är mycket behagligt, trots att det är vinter. Visst kan det ibland kännas som om trädgårdsintresset håller på att svalna något nu när jag inte jobbar, men jag har en väldigt aktiv trädgårdsmästare vid min sida och jag följer Cecilias spännande arbete på Djurgården. Sommarblommor till årets planteringar är beställda och det ska bli intresssant att se resultatet framöver!
 
Jag fortsätter att vistas varannan vecka på Blockhusudden hos Cecilia och Lexus och det känns fortfarande som ett perfekt sätt att leva mitt liv. På något sätt saknar jag att skriva bloggdagbok som jag gjorde förra året, den fick mig att sysselsätta mig extra mycket och besöka alla möjliga och omöjliga evenemang. Kanske att jag nästa år tar upp dagboksskrivandet igen!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0