Site Meter

Filmen om Slottsträdgårdsmästarens sista år på Engsholm

Under mitt sista år som trädgårdsmästare i Engsholms slottspark 2017, filmade jag då och då med min iphone och bakom kameran fanns ibland också min medarbetare J som är fastighetsansvarig på Engsholm. Nu först har jag fått ihop alla klippen och redigerade så gott jag kunde - jag har just förstått hur Imovie fungerar. 
 
För alla er som orkar se 38 minuter från mitt sista arbetsår, fram med popcornen och luta er tillbaka. Tänk på att det är filmat med en mobiltelefon, att det är ett amatörjobb och att jag ibland låter lite förvirrad, jag hade inget manus utan allt babbel är spontant!
 
 
  
 
I min egen version av filmen har jag lagt in musik till vissa filmsekvenser, men tänkte inte på att all musik är upphovsrättsskyddad och jag fick snabbt radera mitt yotube-klipp. Så nu har jag gjort en ny version utan musik, i början ligger det musik, men jag kunde av någon anledning inte få bort det. Där det är helt tyst i filmen, har det tidigare varit musik. Synd att det inte går att ha med den musik som jag valt, filmen hade en annan känsla då.
 
Visst skulle jag väl ha fått med vitsippor och gullvivor under våren, men ibland glömde jag bort att filma och jag hade ju ett jobba att sköta också! 
 
 
 
 


Kommentarer
Postat av: Bengt Randers

Vilken fin idé att gör av sista året på jobbet. Mitt sista år var på ett kontor inte så mycket att orda över.
Det var en torr sommar men 2018 blev ändå torrare, vad jag minns
Bra blev det också, musik kan i bland vara störande, saknar det inte. Så fina ljud som naturen har själv.

2019-03-31 @ 10:12:24
URL: http://www.asposverige.se
Postat av: Hasse Wester

Vad roligt att du tyckte om den Bengt. Musiken som jag hade var mycket lågmäld och fanns bara här och där. Håller med om att naturens ljud är oslagbart.

2019-03-31 @ 10:19:58
URL: http://gardener.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0