Site Meter

Oväntat besök i slottsparken

 
Just efter det att jag tagit den här bilden, mullrade åskan bort mot norr och regnet började falla över slottsparken. Jag jobbade i den stora perennslänten, när en kvinna kom fram till mig och frågade om jag var Hasse Wester. Hon kom från Moskva i Ryssland och turistade just nu i Stockholmsområdet och eftersom hon inte körde bil, hade hon åkt tåg och buss från Stockholm, och liftat sista biten till Engsholm. Det visade sig att hon läst min blogg i sju år och ville så gärna se Engsholms slottspark, som hon sett så många bilder av i bloggen. Parken tyckte hon mycket om, men trodde att den skulle vara större. 
 
Hon (jag minns inte hennes namn) skulle med färjan till Polen från Nynäshamn och eftersom jag skulle åka hem till Stockholm, följde hon med mig till Södertälje för att därifrån ta bussen till Nynäs. I bilen berättade hon att hon även åkt till Piet Oudolfs hem i Holland och att hennes högsta önskan var att få bli en landskapsarkitekt.
 
Det var ett roligt besök från Ryssland den här dagen då åskan mullrade och ett välbehövligt regn föll över slottsparken.
 
Efter regnet på Södertälje station. Hemma i Moskva har hon lovat att starta en egen trädgårdsblogg!
 
 

Kommentarer
Postat av: gun

Vad kul att få besök från en som läser din blogg i Ryssland. Fina bilder som du tar och ditt förra inlägg var trevlig att hänga med i där jag kände igen mig.
gun

2017-06-27 @ 20:22:05
URL: http://anthilias.bloggplatsen.se
Postat av: Hasse Wester

Ja det var roligt Gun!

2017-06-27 @ 21:10:02
URL: http://gardener.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0