Site Meter

En skön helg i Östermalms skärgård

Rosor på Andrégatan i Djurgårdsstaden
 
 
10 juli 2016
 
 
Mitt i sommaren. Djurgårdshelg. Östermalms skärgård! Fredagsmat med vin och min favoritutsikt. Hundvandring utefter kanalen. Raveparty borta vid Kaknäs hela natten. Lyssnade till samma takt hela natten.
Koltrasten ackompanjerade. 
 
Sommarlångfrukost på en solig, varm och blomstrande terrass. Eddys Siljabåt gled sakta förbi. Lilla Värtan. Besök på Kerstins vackra rosäng. Besök i Christinas vackra Stora Henriksvik. Besök i en hemlig trädgård. Såg en hängkatsura och en korkek. Somnade i en solstol på Blockhusudden. Vi hälsar på i en liten sagoträdgård med storslagen utsikt. Det trevliga paret passar utmärkt på den vackra platsen. Vi grillade under parasollet när regnet föll tungt och åskan dundrade över Lidingö och ut mot skärgården. En snabb fotorunda i Djurgårdsstaden. Rosor. Stockrosor. Regn.
 
Söndagsmorgonfrukost inomhus. Vi besöker Venngarns slott. Sitter för första gången i passagerarsätet. Vandrar i en 1600-talsträdgård. Vi äter en smaklös västerbottenpaj, med utsikt över en gammal barockträdgård som nu väcks till liv efter en törnrosasömn. Jag fick en Venngarnöl. Tack för en underbar helg Cecilia.
Halloumisallad med dottern. Vi tittar på den 140 meter långa vattenrutschkanan på Gärdet. Laddar för EM-finalen! Kom igen nu! Frankrike!
 
Fyra veckor kvar till semester. 
 
 
Bergsgränd i Djurgårdsstaden. Granne med Grönan!
 
En sagolik liten plats på Blockhusudden.
 
Han är inte levande Lexus...
 
Fågelparadiset - Isbladskärret
 
Grillning i regnet på Blockhusudden!
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Härligt inlägg både bilder o text.Vill ha mer!

2016-07-13 @ 07:59:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0