Site Meter

Bokrea och vårsalong

Akademibokhandeln på Mäster Samuelsgatan
 
Bokrean började idag och jag tittade till min bok hos flera olika Akademibokhandlare. Jag ser den här bokrean som ett avslut för min bok hos bokhandlarna, eftersom den inte kommer att finnas kvar där efter rean. Det känns inte alls sorgligt utan helt naturligt att lämna boken bakom mig nu. Det finns däremot ett antal böcker kvar att köpa via Allt om trädgård, se här
 
 
Akademibokhandeln på Odenplan
 
Akademibokhandeln på Hötorget
 
Akademibokhandeln på Sergels torg
 
Knoppande magnolia i Berzelii park som bara väntar på att få slå ut i blom!
 
Kejsarolvon i Berzelii park! 
 
Vi tittade in på Sibyllans Te & Kaffehandel på Sibyllegatan 35, butiken som i år fyller 100 år - precis som Engsholms slott! Cissi köpte te - Östermalmsblandning!
 
Vårsalongen har i år fått tillfälliga lokaler vid Gallerian eftersom Liljevalchs på Djurgården bygger om/till! Vi åkte bygghiss tillsammans med många andra, upp till översta delen av Gallerian, där vi såg en ganska slätstruken Vårsalong. Men en vårsalong är alltid en vårsalong, en del av alla spirande vårkänslor som behövs så här i slutet av februari.
 
´´Loken´´ i Tjernobyl av Karl-Otto Mystad, var en av få verk som fångade mitt intresse.
 
 Konst ska ju bland annat provocera och de här ´´konstverken´´ provocerade mig. För mig är det här inte konst utan bara en massa klotter som man brukar kladda ner när man pratar i telefon...men vad vet jag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0