Site Meter

Populäraste bilderna på bokens Facebooksida

Jag har sagt det förr och säger det igen - det är på bokens Facebooksida som besöken sker och här är de populäraste bilderna den senaste tiden! Här kan man gå in och gilla Stockholms gröna rums boksida som nu har 1219 följare!
 
1. Östermalms skärgård, sa någon om Djurgården. Här Djurgårdsbrunnskanalen! - 311 som gillat!
 
2. Kvastmakarbacken i Sofia församling på Söder. I det här området finns många gårdar, hus och miljöer som Per Anders Fogelströms använt i sina stockholmsromaner. - 218 som gillat!
 
3. Väntar på tåget mot Gamla Stan! - 216 som gillat!
 
 4. Gamla Stan igen. Den här bilden är tagen den 30 maj 2012 på Kindstugatan fram mot Brända Tomten, när hästkastanjen blommade. - 208 som gillat!
 
5. Ulf Nordfjells planteringar i Kungsträdgården. - 174 som gillat!
 
6. Mosebacke! Tänker tillbaka på tiden då man inte alltid var nåbar... - 174 som gillat!
 
7. Stadens blommor! Aklejorna kämpar på under Essingeleden just innan Fredhällstunneln. - 147 som gillat!
 
Jag vet bara en gata i Stockholms innerstad som inte är asfalterad eller belagd med gatsten. På Bergsprängargränd i Vita Bergen är det grus som gäller! - 144 som gillat!
 
9. Den här bilden är tagen förra året, högst uppe i läkarhuset på Odenplan. Jag fick lov att möblera om och öppna fönstret i väntrummet på översta våning för att ta bilder. Om man säger att man tar bilder för en bok så brukar de flesta vara hjälpsamma! Det är Observatorielunden i höstskrud vi ser på bilden, med Johannes kyrka i mitten. - 144 som gillat!
 
10. Höst i Bergianska trädgården - 138 som gillat!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0