Site Meter

Längtar ut!Här i Rosendals växthus på Djurgården väntar alla plantorna på att få komma ut i trädgården. Inte tomatplantorna då som får fortsätta sitt liv inomhus.
 
 
5 maj 2012
 
Här på Rosendal kan man konsten att beskära fruktträd. Jag blir lycklig när jag ser hur man beskurit det här päronträdet.


På Waldemarsudde har trädgårdsmästare Marina den här vackra tulpanen och jag måste fråga vad den heter.
Kommentarer
Postat av: Ruben

Bra att du håller koll på Rosendal, det blir aldrig av att jag tar mig dig. Men, bättring utlovas, till sommaren blir det ett besök!

Angående damen som ligger och solar sig (får man förmoda). Jag ser, att hon ligger på en fäll av något slag, men från vilket djur?? Huvudet liknar snarare en människas. Har man varit på Rosendal har man förstås koll på sådant här, så jag är säker på att du vet! ;-)Ha det gott!

/Ruben

2012-05-05 @ 17:11:38
URL: http://rubensrabatter.blogspot.se
Postat av: slottsträdgårdsmästaren

Statyn finns på Waldemarsudde Ruben och ska jag vara riktigt ärlig så har jag aldrig lagt märke till den där fällen...

2012-05-05 @ 17:16:05
Postat av: Ruben

När jag tittar närmare, ser jag, att hon har foten på ett näckrosblad, så det kanske är vatten som rinner utför den lilla klippan (och inte någon fäll).

/R

2012-05-05 @ 18:45:14
URL: http://rubensrabatter.blogspot.se
Postat av: Anonym

Hon ligger på ett antal manshuvuden och eftersom hon är en källnymf lever de alla farligt.. Snart dras de ned i djupet och förvandlas. Nästa gång: Räkna antalet skallar! Marina

2012-05-06 @ 01:13:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0