Site Meter

Förbannad och besviken

 Först vill jag säga att Stockholm är en fantastiskt vacker stad och jag har idag varit på platser som varit oerhört vackra.  
Under mina Stockholmsvandringar brukar jag alltid visa upp det som är allra vackrast. Jag väljer medvetet bort det som stör skönheten och jag har ibland fått en aning kritik för det, att jag inte visar verkligheten. Men jag visar alltid verkligheten, jag väljer bara att rikta min blick och kameralinsen åt det vackra. Idag gör jag ett undantag eftersom jag blev riktigt förbannad där i Vitabergsparken i morse. Det jag inte fick med på bild är vilka enorma mängder sopor som renhållarna får ta hand om varje morgon. Att det klottras borde man väl vara van vid, men ibland blir jag så fruktansvärt trött.
 
Om dessa ´´konstnärer´´  nu måste spraya på något, varför gör man det i en park?  
Jag pratade med både renhållarna och de här tjejerna som sommarjobbade med att måla över klottret - jag vill inte ens kalla det grafitti...för då blir det här eländet en konstart. De här tappra personerna verkade ganska luttrade. Det är ett jobb liksom. Vitabergsparken är en mycket vacker park där uppe på Söder men idag kändes det ganska trist att vara där och jag tog 307:an ut till Djurgården i stället. Så...nu har jag gnällt klart och det här var alltså ett undantag. Nästa blogginlägg blir det nog vackra blommor som dominerar.  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0