Site Meter

101 trädgårdar

Alla 101 trädgårdar finns i den liggande menyn under Trädgårdar högst upp i bloggen...eller här.

Jag började tidigt att blogga om mina trädgårdsspaningar och startade då en systerblogg som fick heta just Trädgårdsspanaren. Sedan dess har jag besökt många trädgårdar på hemmaplan men även rest land och rike runt för att få se nya trädgårdar och när jag är utomlands söker jag givetvis upp trädgårdar att besöka.

Ju fler besökare jag fick på den bloggen och ju fler trädgårdar jag besökte, desto mer illa omtyckt blev jag väl av de stackare som skötte trädgårdar runt om i landet. Jag gnällde ganska mycket då, på dålig skötsel mm. Många gånger kanske kritiken var befogad men ofta var jag nog lite väl gnällig. Det kunde ju ha varit så att jag kom i slutet av en skötselperiod. En trädgård kan ju inte alltid var nypiffad. Sånt vet ju jag.

Med tiden tyckte jag att det blev för jobbigt att skriva två bloggar så Trädgårdsspanaren gick i graven och jag flyttade över alla spaningar till den här bloggen. Numer är jag inte lika gnällig när jag besöker trädgårdar utan försöker förstå hur man tänkt och alla har ju olika smak. Men visst kommer jag att fortsätta kritisera om jag tycker illa om något. Annars blir ju trädgårdsspaningarna bara som en turistbroschyr.
Jag har fått en hel del tips på trädgårdar som jag skulle kunna besöka nu i sommar och jag har även en egen önskelista på spännande och vackra trädgårdar.


Kommentarer
Postat av: Henrik

Ser fantastiskt ut!

2012-01-11 @ 16:11:24
URL: http://kopa-ved.se
Postat av: Karen Olesen

Godt du ikke er så 'gnällig' længere - hihi!

Mange hilsner

2012-01-11 @ 17:43:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0