Site Meter

Go places

Idag bestämde jag mig! Visserligen längtar jag verkligen till England och till alla de trädgårdar som jag läst om, men den resan får vänta ännu något år. Nu i somras var jag fast besluten om att under nästa sommar åka med Maria och hennes Rosebuds tours för att se ett blommande England tillsammans med ett gäng andra trädgårdsintresserade. Men ju längre tiden gick desto mer fundersam och tveksam blev jag. Nu har jag kommit fram till att jag nog inte är riktigt redo för en gruppresa till England ännu. Men jag vet att jag kommer att bli det - om ett eller två år. 2013 känns som ett Englandsår för mig.
Marias resor är de bästa man kan tänka sig, så välplanerade och Maria är den bästa reseledaren man kan få, hon håller ordning på allt och man kan slappna av fullt ut.

Den resa som jag kommer att göra under våren 2012 blir nog i stället ännu en fotbollsresa med min dotter. Det har blivit en vana att vi varje vår ser Barcelona spela någonstans i Spanien, vi är ju starka Barcafans båda två.
I slutet av mars spelar Barcelona på/mot Mallorca och jag tror att vi kommer att ha fotbollsbiljetter till den matchen då. De här resorna handlar inte bara om fotboll utan också om att möta våren kring Medelhavet. Att fånga det vackra på bild och att hälsa våren välkommen lite innan den når Sverige.



Kommentarer
Postat av: Krukis

Ni är så fina! Låter härligt och kul, vem vet hur långt den planerade ekobyn på ön kommit till våren 2012...

2011-10-11 @ 19:41:27
Postat av: slottsträdgårdsmästaren

Krukis: Just det ja...det är en ekoby på gång där!

2011-10-11 @ 20:14:36
URL: http://gardener.blogg.se/
Postat av: Lena Elisabet

Jag var på trädgårdsresa förra sommaren med "Karins Trädgårdsresor" och det var också mycket välarrangerat. Vi fick se 9 stora privatträdgårdar på 6 dar och jag "lever" fortfarande på den resan över ett år senare.



Så skjut inte upp Englands trädgårdar för länge...

2011-10-12 @ 08:27:24
URL: http://www.atriktigmat.se
Postat av: Anonym

England finns kvar...och det är lättare att komma iväg på våren.

2011-10-12 @ 12:48:17
Postat av: Lena Nordström

Testa Karins Trädgårdsresor i Lund. Mycket mysigt och välordnat.

2011-10-17 @ 21:35:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0