Site Meter

Den perfekte vännen

Jag har just läst Jonas Karlssons ´´Den perfekte vännen´´ och jag fortsätter att imponeras av den här mannen. Han är en av våra bästa skådespelare och har helt säkert en framtid som författare också.

Hans första novellsamling ´´Det andra målet´´ kändes inte direkt som en debut. Det finns fantastiskt bra noveller där och i ´´Den perfekte vännen´´ blir man ibland helt fast i berättelserna som är kluriga, underfundiga, smarta och roliga.
Jag rekommenderar verkligen de här två novellsamlingarna.

Och i år har jag bytt Uffe mot Lasse. Hoppar över Uffes konsert på jobbiga Grönan nästa helg och kommer att se Lasse Winnerbäck, Sophie Zelmani och Laleh på Långholmen helgen efter i stället. Känns lite märkligt men jag gillar verkligen alla dessa artister.


Snacka om rock´n roll-konsert...

Kommentarer
Postat av: billan

Tack för boktipset, det kommer att passa bra när huset blir tomt på tisdag. Inte riktigt tomt förstås, mannen och djuren blir ju kvar:)

Förstår att det känns lite konstigt med Uffe, men det blir nog en kanonkväll som heter duga med Sophie, Lasse och Laleh!!!

För min del blir det Uffe och Takida om två veckor på arenan här, dagen efter spelar Roxette men det skippar jag..........

Må så gott!

Postat av: slottsträdgårdsmästaren

Jag kan inte tänka mig annat än att de tre artisterna ska kunna bjuda på något bra och spännande.

Tror att du skulle gilla novellerna.

2010-07-26 @ 07:10:26
Postat av: Mariana

Har varit på en konsert med Lasse och det var det bästa jag varit på.

Visste inte om att Jonas skrev böcker.

Mariana

2010-07-26 @ 12:06:33
URL: http://www.tradgardsdesign.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0