Site Meter

Googla, youtuba och spotifya

Nu för tiden söker man information, film och musik med några klick på datorn. Att söka information heter idag att googla och om vi vill se ett filmklipp på i stort sett vad som helst så tittar vi på youtube. Där hittar man allt från Obamas tal till ballongdansen.
Jag skulle kunna filma mig själv då jag gick ner till kinesen för att köpa en fiskgratäng för att sedan lägga det på youtube så att hela världen kan se det tio minuter efter det att kinesen har fått betalt för gratängen....vet inte om det skulle intressera någon...men ändå!
Nu kan man också hitta nästan all musik man söker i det fantastiska programmet Spotify som är framtaget för att få stopp på fildelningen. Undrar just hur man använder datorn om tio år?

Kommentarer
Postat av: Anna

Hej!

Hittade hit av en slump och sitter nu här med en klump i halsen, men ingenting annat än en positiv klump :).

Vilka otroligt vackra bilder och eftersom jag har "Stockholm i mitt hjärta" (och helst Södermalm) så ger dessa bilder mig sån längtan dit igen. Bodde på Söder (Bergsundsgatan) under några år på 90-talet men "rötterna" drog mig tillbaka till Norrland :) Än idag så funderar jag ibland hur jag kunde lämna denna vackra stad, men det är ju så klart vackert här uppe i norr oxå.

Tack för att du förgyllde min dag! Jag lär återkomma :) //anna

2009-03-01 @ 18:48:59
URL: http://annashem.blogg.se/
Postat av: Anita

En sak är i varje fall klar. Vill man studera Stockholm på det mest härliga sätt, ja då behöver man varken googla eller youtuba. Då behöver man bara gå till din blogg. Alltså ... jag bara häpnar. Så mycket du lagt ut sedan jag var här senast. Och så himla intressant läsning. Du borde göra en bok om Stockholm illustrerad med dina bilder. Helt fantastiskt!



Hoppas du får en riktigt fin vecka!

Anita

2009-03-01 @ 19:48:06
URL: http://anitalinder.wordpress.com/
Postat av: Alt godt

Min by har alltid vore København, men no held du, gartnaren på å endre meg. Eg har ei utruleg sterk lyst til å reise tilbake til Stockholm. Takk for alle vakre bilde! Spotify me! :D

2009-03-01 @ 22:44:02
URL: http://altgodt.wordpress.com
Postat av: Slottsträdgårdsmästaren

Anna: Välkommen hit Anna. Hela Sverige är vackert och stora städer kan vara vackra men också vansinnigt fula på sina platser...jag letar upp de vackra platserna. Tack själv!



Anita: Ha en fin vecka du också och tack för dina fina ord.



Alt godt: Köpenhamn är också en vacker huvudstad och det finns för- och nackdelar med alla platser och som jag nämnde ovan så fotograferar jag nästan bara platser som jag tycker är vackra.

Tack själv!

2009-03-02 @ 18:45:59
Postat av: L.N

Booka är också kul..spana runt på facebook. Like!

2009-03-02 @ 21:41:51
Postat av: Slottsträdgårdsmästaren

L.N: Visst ja...det glömde jag ju!

2009-03-03 @ 12:03:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0