Site Meter

På spåret

Jag gillar ´´På spåret´´ och Ingvar Oldsberg ÄR ju På spåret men nu vill han göra annat och det kan man ju förstå.

Vem ersätter Ingvar Oldsberg? Går det?  Det var som i senaste Beck-filmen då Gunvald Larsson riskerade att bli avstängd som polis då han använt för mycket våld...och polischefen säger lugnt ´´Då får vi ersätta honom´´. Beck säger ´´Ersätta?? Hur ersätter man Gunvald??

Nu har i alla fall Ingvars ersättare utsetts och jag tror att det kan bli bra. Jag gillar Luuk....bara inte Björn Gustafsson ersätter Björn Hellberg för då slutar jag titta, läs mer här.

Nu åker jag upp till söder igen....

Kommentarer
Postat av: Åsa!

På spåret och innebandy på måndagar, det är ungefär vad jag ser på TV, så lite ledsen blev jag allt när Ingvar kastade in handduken. Men om nu "Luuken" kommer istället, då blir det nog bra! Finns hopp alltså:)

2009-02-27 @ 09:31:20
URL: http://bitihopdax.blogspot.com/
Postat av: Lillebeth

Jamen. Luuk igen! Vi är ju över nio miljoner stycken.

Och B. Gustafsson, nej då lämnar jag tillbaka teven.

Men jag tror "Här har du ditt liv" kan bli en rolig nysatsning. Jag gillade det på Lasse Holmkvisttiden.

2009-02-27 @ 10:27:25
URL: http://vidbergetsfot.blogspot.com
Postat av: Thomas H

Har kastats mellan hopp och förtvivlan sedan media annonserade att Oldsberg byts ut. Skulle det bli Lasse Cronér eller Loket, som drar vidare på spåret? Nu blir det ju istället Luuken och då blir det ju ännu starkare.

2009-02-27 @ 12:02:06
URL: http://thomasmedh.blogspot.com
Postat av: Skogsnuvan

Via Staffans blogg hittade jag dig. Bor i Jämtland och tycker om blommor och trädgård. Dock är jag väldigt avundsjuk på er som kan ha rosor. Jag kommer att titta på din sida för här finns mycket att finna Det ser jag direkt. Nu får vi vänta på våren. Kanske kommer tussilagon i mitten av Maj Suck

2009-02-27 @ 15:40:33
URL: http://skogsnuvan.gratisblogg.se
Postat av: Parkarbetaren

Jag håller med. Luuk är ok. Men Oldsberg och Hellberg blir svåra att ersätta. De där gamla rävarna är ju så bra på geografi. Jag minns Hasse Tellemar, han hade spelat i varenda lite folkpark och kände till alla avkrokar. Man skulle ju kunna tro att sådana programledare var utrotningshotade. Men kanske inte.

Vore det inte bra med några av årets tävlingsdeltagare som programledarpar? Filip och Fredrik var ju jätteduktiga, för att vara så unga, och dessutom gillade de de mest långsökta ordgåtorna.

Hoppas att det var lika fint på söder den här gången! Trevlig Helg och tack för en fin bloggvecka!

2009-02-27 @ 16:16:48
Postat av: Slottsträdgårdsmästaren

Åsa: Det finns absolut hopp!



Lillebeth: Helst skulle jag vila ha Torsten Flink som programledare, det hade fört programmet...ja, vart som helst! Här är ditt liv kommer jag nog inte orka se. Att vända ut och in på en kändis liv känns bara tröttsamt.



Thomas H: Loket?? Det enda som skulle göra honom till programledare är väl namnet. Ser löpsedlarna framför mig ´´Loket på spåret´´. Jag tror Luuk blir bra!



Skogsnuvan: Välkommen hit. Jag kommer att åtevända till trädgårdsinläggen snart igen.



Parkarbetaren: Filip och Fredrik är nog TV:s bästa underhållare just nu så de skulle bli utmärkta! Trevlig Helg till dig också!

2009-02-27 @ 16:49:29
URL: http://gardener.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0