Site Meter

Ny version av blogg.se

Blogg.se byter bloggplattform

Under den senaste tiden har vi på blogg.se jobbat med att bygga ett helt nytt bloggsystem - något vi nu kommer att lansera. Vi har under en lång tid haft en enorm tillväxt på både bloggläsare och bloggskribenter, något vi givetvis uppskattar (men som tyvärr fått våra servrar och vårt system att knäa av belastningen, framför allt kvällstid).

På torsdag natt (natten till den 28:e mars) denna vecka kommer vi att byta ut programvara samt en del servrar/datorer. När vi bytt till nya systemet kommer du att kunna blogga som vanligt och vi kommer att kunna bygga ut med flera nya funktioner.

Vad innebär detta för dig som bloggare hos oss?

Vårt fokus med den nya versionen har varit stabilitet, dvs att det skall fungera bättre att blogga alla tider på dygnet - något vi hoppas tydligt kommer att märkas efter bytet - men vi har även förberett för en hel del nya funktioner och förbättringar.

Antar att det här inlägget var ett av mina mest intressanta.......!

För ett år sedan
.
.

Kommentarer
Postat av: Fundera grönt

Njae, det märktes ju att det inte var du som skrivit det. Rätt ointressant alltså :)

2008-03-27 @ 00:25:42
URL: http://funderagront.blogspot.com/
Postat av: Claus

slottsträdgårdsmästare. Du har nog skämt bort oss trädgårdsintresserade. Dina samlingar , här på bloggen, börjar snart bli ett refernsbibliotek.
Men sista inlägget var bra information. Jag har ju sett över andra alternativ, men nu kanske det får vänta :-)

2008-03-27 @ 07:06:41
URL: http://lotten5.blogspot.com/
Postat av: Claus

Oops! Det var ju inte inte blogspot.com som avsågs. Och jag som blev så glad..

2008-03-27 @ 07:48:12
URL: http://lotten5.blogspot.com/
Postat av: Lilla B

Hihi- slottsträdgårdsmästaren! Det märktes direkt att du snott inlägget rätt av. Så knastertorrt språk. Det liknar mest hopdraget torrt ris.
Nu väntar vi på bild och text med mera liv i!

2008-03-27 @ 08:37:09
URL: http://lillab.blogspot.com/
Postat av: Slottsträdgårdsmästaren

Men det var väldigt bra information från blogg.se och deras avsikt var nog först och främst att informera.
Det har stundtals varit svårt att komma åt programmet under vissa tider på dygnet och det kommer att bli skönt att slippa stoppen. Sedan är man ju lite nyfiken på vad för nya funktioner det handlar om. Jag har dock aldrig tvekat att stanna hos blogg.se då de har en mycket snabb, kunnig, hjälpsam och trevlig support, såndt är viktigt när man annars svävar runt i cyberrymden med sina bilder och text. Jag hoppas bara att bloggen finns kvar i morgon bitti....

2008-03-27 @ 13:45:20
Postat av: Katarina

Jag håller alla (två!) tummar för att inget händer din blogg och det fantastiska bibliotek du lagt upp! Och så håller jag dem i morgon också, för att helgen ska erbjuda en möjlighet att vända näsan mot solen en stund. Efter att ha haft den nere mot scilla och annat...

2008-03-27 @ 19:01:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0