Site Meter

Söndagsmorgon på Bjärehalvön

Just nu sitter jag i Båstad och väntar på att Norrvikens trädgårdar som ligger just utanför ska öppna nu klockan tio, hade hoppats på en mycket tidigare vandring i trädgården. Jag har sovit mycket gott på Torekovs hotell som hade fantastiska sovkuddar och en bra frukostbuffé. Den här anläggningen känns mycket golf och spa och eftersom jag varken är golfare eller speciellt spaig av mig så kände jag mig inte riktigt rätt placerad men den goda sömnen var viktig för mig.

Hela Bjärehalvön tycktes sova när jag körde ner mot Båstad. Stora vattenspridare vräkte ut vatten över odlarnas grödor som törstar efter vatten nu i torkan. Det börjar bli ordentligt oroligt eftersom inget regn är i sikte. Mina utplanteringsväxter och sådden i trädgårdslandet vill säkert ha vatten och jag litar på att J tar vårdnaden över växterna på allvar.....och egentligen borde jag inte ora mig, den mannen brukar ordna det mesta.

Jag har aldrig tyckt om Båstad, det känns som en stor festplats för en viss kategori människor som jag definitivt inte tillhör.
Nu åker jag bort till Norrviken och hänger på låset. Kan ännu en gång konstatera att vädret inte är bra för fotografering och det är lite synd men jag ska göra vad jag kan för att fånga några bra bilder.
Trevlig söndag alla som hittat hit!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0