Site Meter

Framme hos StrandflickornaRegnet föll tungt över ett grått Lysekil när jag för ett tag sedan rullade in i den här vackra orten vid havet. Jag bor på Strand och företaget heter nu Strandflickorna AB. Strand byggdes 1894 och hette då Strandhotellet och var det pampigaste hotellet i trakten kan man läsa i pärmen på rummet. Flickorna visade mig till rummet där jag har utsikt ut över de kala klipporna mot havet, allt är grått och regnigt nu men fantastiskt vackert ändå.

Det är en lugn atmosfär här och jag tror att det blir en bra plats att vila på några dagar. När jag installerat mig ska jag vandra runt lite och bygga på med några foton. TV:n på rummet är lika stor som displayen på mobiltelefonen ungefär men jag ska nog kunna se några OS-sändningar ändå. Här ska jag inte se några trädgårdar utan vila från blommor och blad ett tag.Ok...det blev lite trädgård ändå eftersom jag inte kunde låta bli att gå in i stadsparken som ligger vid Konsum där jag handlade. Det är inte kanaler som syns inne i parken utan regndränkta gångar. Här har man tagit i ordentligt när man planterat sommarblommor och det var effektfullt....och vackert på sitt sätt.
Efter vandringen bort till Konsum efter kajerna har jag redan konstaterat att jag gillar den här stan!

Kommentarer
Postat av: Lilla B

Herregud så strandnära! När man har ett fönster med med en sån utsikt behövs nog ingen TV. Kikade du i Stadsparken, förresten?

2008-08-10 @ 16:06:18
URL: http://lillab.blogspot.com
Postat av: Slottsträdgårdsmästaren

Lilla B: Kommer just från Konsum och stadsparken som var helt fylld av blommor (stadsparken alltså)...där hade man inte snålat på blomstren, snyggt! Det blir några inlägg i trädgårdsspaningar när jag kommer hem sen.

2008-08-10 @ 17:11:02
URL: http://gardener.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0