Site Meter

Hundra höjdare

Hundra höjdare
Jag har fått en nytt favoritprogram på TV. Hundra höjdare som går på kanal 5 är oerhört bra.....såg reprisen från i måndag idag och det här första avsnittet i den här omgången handlade om en man som bodde i en Volvo Amazon....året runt och efter det besöktes Disko-Kjell som dansade fem kvällar i veckan och hade sju par skjortor med sig varje gång och han bytte om inne på toaletten.
Serien handlar om udda människor i Sverige....så nu får man passa sig. Programledare är Fredrik och Filip som också var programledare för Ett herrans liv och är helt klart Sveriges bästa programledare just nu...utan konkurrens. De är engagerade, nyfikna, ödmjuka och har en skön humor. Den här serien ska absolut sparas här hemma.

El Classico
Mer TV..... ikväll är det dags för El Classico igen...mästarmötet i Spanska ligan mellan Barcelona-Real Madrid. Matchen börjar på TV4+ klockan 22.00. Det handlar alltså om fotboll....

Den bästa versionen jag hört av Danielas hus
(obs....dåligt ljud).

Kommentarer
Postat av: Mästaren och Margarinet

El clásico, claro! Vilka vinner tror du? Jag älskar Barcelona eftersom jag bott där och gått på en sex-sju matcher på Camp Nou, men de har trubbel i uppställningen nu, känner jag. De borde skaffa sig ett par stenhårda och långa mittbackar för att få tyngd i luften. Marquez är ok, men han kapar alla som han kan kapa - en säkerhetsrisk. Att Xavi kommer tilbaka till storformen är ett måste för Liga-vinst. Eller qué crées?

100 höjdare är kul, kanske finner du min blogg kul också med intressanta/galna inlägg som "Dildouthyrning" m fl...

Hälsningar Mästaren

2007-03-10 @ 15:57:19
URL: http://mastarenomargarinet.blogg.se
Postat av: Slottsträdgårdsmästaren

Barca är mitt lag och jag var med min dotter på Camp Nou när jag fyllde jämt för några år sedan och det var mäktigt.
Puyol lär vi väl inte kunna byta ut men jag håller med att det ser lite darrigt ut i försvaret nu. Zambrotta är riktigt bra i vissa matcher för att sedan vara osäker i andra. Xavi är en favorit som blir bättre och bättre men den som imponerar mest på mittfältet nu är helt klart Iniesta som är en oerhört säker bollhållare och leverar perfekta passningar. REM är i vanliga fall världens bästa anfall men just nu behöver Messi och Eto mer tid att komma tillbaka efter skador. Ronaldinho är en lite ojämn just nu men i sina bästa stunder finns det ingen kommer upp i hans klass. Vi håller tummarna nu att vi slår Real.

2007-03-10 @ 16:13:19
URL: http://gardener.blogg.se/
Postat av: LindaLotta

Det var den mest märkliga match jag sett på länge.
Jag tänkte på dig när Real gjorde 1-0 efter bara fem minuter.
Sen svarade Barca snabbt och sen den där konstiga straffen... osv.
Mycket knepig match.
De klarade sig dock ganska bra med tanke på hur matchen såg ut.

Värre var det igår eftermiddag under Milanoderbyt.
Tänk att det var en skåning som skulle förstöra för mitt Milan...

2007-03-12 @ 20:19:14
URL: http://lindalotta.blogspot.com
Postat av: seinnor

Messi räddade oss!

2007-03-12 @ 21:32:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0