Site Meter

En röst i natten

Helt tydligt hör jag en röst som ropar ´´Hallå´´ mitt i natten. Eftersom jag har ännu svårare att sova än vanligt nu när jag vrider det skadade knäet varje gång jag rör mig och de korta stunder jag sover blir oroliga.....så kanske rösten bara var en inbillning....såklart att jag inbillar mig, men en aning omskakad går jag upp. Efter att ha sovit till och från i nästan fyra timmar så är knäet stelt igen och jag förstår inte hur jag ska kunna jobba alls i nästa vecka. Men jag har söndagen på mig att vila.
Valet närmar sig och jag har aldrig haft några problem vad jag ska rösta på. Det kanske är det enda valet här i livet som är självklart. Alla andra val man gör under resan känns mycket svårare och säkert  väljer jag fel vid många avgörande tillfällen. Mina val känns i alla fall inte självklara även om jag tror att jag väljer rätt. Man får väl sitta där på hemmet en dag och gå igenom livet och tänka tillbaka om man valde rätt eller fel. Önskar ibland att man hade någon som valde åt sig.......man kanske borde gå med i Livets ord eller någon annan sekt......som t.ex. Folkpartiet!
15392-181
Ska nog försöka sova någon timma till. Kanske är det filmen från igår som sitter kvar och gör det extra svårt att sova. Kanske att det inte är koltrasten som väcker mig om sommarnätterna....den bara förgyller tiden mellan sovperioderna med sin vackra vemodiga sång.

Barcelona vann sin match enkelt igår och topptrion REM...alltså Ronaldinho, Eto och Messi spelade stundtals magisk fotboll.

Kommentarer
Postat av: LindaLotta

Och Milan vann idag! Nu återstår bara himmelsblå seger i Skånederbyt på tisdag, sen är jag nöjd :)

2006-09-10 @ 21:59:46
URL: http://lindalotta.blogspot.com
Postat av: LindaLotta

Krya på Dig!

2006-09-10 @ 21:59:57
URL: http://lindalotta.blogspot.com
Postat av: Trädgårdsspanaren/Slottsträdgårdsm.

Hh....Bajen fick stryk av Kalmar idag, inte så bra....men det är faktiskt viktigare att Barca går bra. De blir svårslagna i år.
Tack LindaLotta.

2006-09-10 @ 22:47:47
Postat av: LindaLotta

Det var väl jättebra att Bajen fick stryk :) Ännu bättre att det blev oavgjort mellan Elfsborg och AIK igår!
Barca är ett fantstiskt lag, man blir så glad när man ser vilka fantastiska spelare som springer omkring och leker med sina motståndare.

2006-09-10 @ 22:50:06
URL: http://lindalotta.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0