Site Meter

Dyrare för bilister

Rädd för alliansen
Läser i Näringsliv att det nu blir dyrare att vara bilist. Bensinskatten höjs och det ska bli svårare att få reseavdrag. Även trafikförsäkringen kommer att höjas. Inför valet talar alliansen om att sänka bensinskatten.
Lars Sacrédeus (KD) säger att vi måste ha tålamod, det har varit så stressigt med budgeten och det finns det som blev mindre bra (jaha...!?) Han säger också att bilister ska vara glada att vi inte har vänsterpartiet och miljöpartiet i regeringen....(varför då Sacrédeus?).

Herregud vad är detta? Nu ska alltså moderaterna och alliansen HÖJA skatter och göra det svårare för pendlare och andra bilister, speciellt för de som bor i glesbygden .....precis tvärtemot vad Reinfeldt och hans kompisar lovade inför valet.

Jag blir mer och mer rädd för den här regeringen. Hur kunde svenska folket gå på bluffen  med  trevliga  Reinfeldt som charmade svenska folket inför valet. Orkar inte längre le åt alla ministrar som fallet som käglor....det här är inte bra för vårt land.

Kommentarer
Postat av: Inkan

Jag bojkottade och röstade blankt. Har inte förtroende för politiker längre.
De skaffar sig i första hand egna fördelar, höjer sina egna löner, utnyttjar systemet, fuskar, ljuger och har skapat sin egen nya överklass. De lever ett liv i en egen "verklighet".
Och detta gäller ta mig 17 alla partier.

Jag har tröttnat på dem.

2006-10-21 @ 15:26:12
URL: http://www.detfinnstrerum.blogspot.com/
Postat av: Slottsträdgårdsmästaren

Håller med dig.

2006-10-21 @ 18:48:49
URL: http://gardener.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0