Site Meter

Barcelona-Arsenal Årets match!

Nu har parken fyllts av den tjattrande svartvita flugsnapparen där hanen lyser med sin kritvita mage. Morgonen var galet vacker, visserligen vita gräsmattor igen av nattfrosten men vattnet var helt stilla och det enda som hördes var fågelkonserten. Efter att jag tillsammans med mina arbetskamrater inne på slottet ätit frukost så gick jag ut till den vackra parken för att börja dagens arbete. Hittade en död fågel på vägen som jag inte kände igen?..det var en Hämpling kunde jag konstatera efter att ha sökt i fågelboken.

15392-846
Flyttar ut mina sommarblomsplantor och tomatplantor som vanligt, det är ett evigt bärande just nu i avhärdningens tid. Förbereder platsen på borggården där lejongapen ska planteras. Tror att jag satte ut mina späda plantor för tidigt där förra året så jag väntar nog en bra stund till.
Annars så är det vanlig trädgårdsskötsel som gäller nu, klippa gräs och rensa ogräs. Utnämner nog Prunus avium ´Plena´det dubbelblommiga fågelbärsträdet till det träd som blommar vackrast av alla träd.
15392-845
Prunus avium ´Plena´

Årets match!
Ikväll är det årets match i fotboll. Barcelona möter Arsenal i Champions leauge. Matchen spelas i Paris och blir nog en riktig rysare. Giganternas kamp blir det mellan Ronaldinho i Barcelona och Henry i Arsenal. Nu hoppas vi att Barca visar vilket lag som är Europas och världens bästa klubblag. Match i matchen blir det också om Henke får speltid i Barca, då ställs han mot Fredrik Ljungberg i Arsenal.
Forca Barca!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0