Site Meter

Fortsätter att förvånas och åskan går till havs

Väcktes av klockan 03.20 i morse....skjutsade ut dottern till Arlanda innan jag begav mig mot parken.
Idag börjar det tunga, högljudda arbetet med grästrimmer på stora ytor. Nu har jag fått mitt kaffe och mina mackor....jag är redo att bryta tystnaden här ute. Med REM:s musik i lurarna så går allt arbete lätt.

Lägesrapport 11.15. Nu är det dags att äta lunch. Det är egentligen fel vald dag att köra trimmer idag när hettan ligger tung över parken och jag måste ha mycket kläder på mig. Ljudet och ångorna från bensinen är inte heller något som passar i hettan. Har dock varit och tagit ett dopp innan maten nu så jag fick nya krafter.
Ormarna gillar den här värmen....igår var jag mycket nära att hamna i knät på en stor huggorm nere vid sjön.

16.00. Åskan går hårt ute till havs och jag ser den markanta linjen.....min park ska tydligen inte ha regn i år. Dricker kaffe på bryggan och anar de krafter som åskvädret urladdar. Hörde på radio idag att på Ingarö hade blixten slagit ner vid ett berg och slungat stenblock på tvåhundra kilo upp till en sommarstugas veranda.
Börjar bli orolig för vattentillgången och får nu sluta och vattna en del av det som jag underhållit med vatten tidigare.
Det är tryckande varmt och krafterna avtar allt mer. Maskinen ställs undan för idag. Nu gör jag jobb som inte är så krävande. Binder upp höga perenner och blomstertobaken.

Kan inte låta bli att fortsätta förvånas över att så få män bloggar om trädgård. Tittade över bloggarna som handlar om trädgård på Bloggportalen. Av de 56 trädgårdsbloggarna var det 6 stycken skrivna av män.
Ska inte fördjupa mig i det här igen utan konstaterar bara att det här med att blogga om sin trädgård inte är så populärt hos män.


Dagens låt: Leaving New York med REM......igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0