Site Meter

I väntan på OS och trädbeskärning

Så var det dags för OS igen men det känns inte lika spännade som förr. Tyckte mycket om att se längdskidor förr men nu känns det som om alla dopningsfall har helt tagit udden ur den sporten. Det svalnande intresset kan väl även bero på att Sverige inte har så bra längdåkare längre. Vilken ungdom idag ger sig ut på plan mark och kör sig slut när man istället  kan vistas i en backe på en bräda och med musik i högtalarna.....
Men jag kommer självklart att se hockey, slalom och då även längdskidor.

Annars går jag och väntar på att komma igång med min fruktträdsbeskärning. Vintern håller fortfarande sitt grepp och träden är fulla av snö. Men jag ska göra ett försök nästa vecka att starta upp. Det är som början av trädgårdssäsongen på något vis. Ska även börja titta på fröer till sommarblomsplanteringarna i slottsparken. 

Sitter annars och kollar på blocket, måster köpa en styrpulpetbåt till sommaren. Längtar ut till Roslagens ytterskärgård. Nu har jag varit båtlös alldeles för länge. Den här gången blir det som sagt en mindre öppen båt. Har ju inte så mycket tid att utnyttja något större fartyg med min korta sommarledighet. Längtar även att väcka  mitt gamla intresse för fiske.

Kommentarer
Postat av: Mia

Åker ni vasaloppet?

2007-01-13 @ 00:17:18
Postat av: Slottsträdgårdsmästaren

2007-01-13 @ 00:18:38
URL: http://gardener.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0