Site Meter

Bilder som förskönar

På min resa hem från Österlen besökte jag ju Visingsö som jag tidigare berättat om. Jag berättade att jag inte tyckte om ön som lockat mig så många gånger. Kändes som om jag kom till en terminal på Åland eller så när man kliver av färjan, med komochköp-kiosker över hela kajen och den tråkiga bussresan som jag beskrev. Nu har Flitiga myran....den mycket duktiga fotografen, formgivaren, inredaren besökt Visingsö och på sin välbesökta blogg så har kommentarerna varit enhälliga....ön är magiskt vacker!

Hennes bilder gör att även jag undrar om jag var på samma ställe?  Hon fotar detaljer, sätter ihop bilder på ett smakullt sätt och får alla att häpna över det vackra. Hur mycket ska man lita på bilder? För mig så betyder känslan av trakten lika mycket som de vyer man ser framför sig.....men här hittade jag inte många vackra vyer.....mer än slottsruinen, norra delen av ön och en del hus efter vägen. Tur att vi alla har olika smak och jag väntar med spänning på hennes fortsättning av beskrivningen av Visingsö. Se min trädgårdsspaning i örtagården här.
15392-161
Visingsö

Mina egna bilder är tagna som av den amatör jag är och visar platt och enkelt hur det ser ut på olika platser.....men jag bestämmer ju såklart vinklar och väljer de vackraste vyerna....så helt äkta blir det ju inte. Man kanske ska ta lite fula vyer också....orkar någon se det? Som sist då jag besökte Steninge slott som var mycket vackert...men gångarna och alla grusytor var av olika material och det såg mycket slarvigt ut...kanske att jag skulle närfotograferat det?
Ja ja....hoppas att det här inte ser ut som någon kritik mot Flitiga myran som jag besöker varje dag och kommer så göra även i framtiden.

Kommentarer
Postat av: Anneli

Hey Mr Gardener! Vilken cred du ger mig:)
Jag tackar och bockar! Men vädret spelar en avgörande roll, det är ett som är säkert! Jag tycker faktiskt att du ska ge Visingsö en chans till:)
Tack för din fina kommentar hos mig oxå:)
Trevlig helg!

2006-08-25 @ 19:34:54
URL: http://flitigamyran.blogg.se
Postat av: Slottsträdgårdsmästaren

En riktigt trevlig helg själv Anneli. Om vädret tillåter har jag en spaning på gång i Uppsalatrakten. Kan man hyra dig som fotograf??

2006-08-25 @ 19:38:27
Postat av: Anneli

Jag tycker du gör ett bra jobb själv:)
Jag håller tummarna för bra väder!!

2006-08-25 @ 23:35:52
URL: http://flitigamyran.blogg.se
Postat av: Desirée

De där bodarna ser visserligen ut att vara massproducerade, men jag blir sugen på fisk. Färsk rökt vätterröding finns bara på öa.

2006-08-26 @ 20:11:15
URL: http://desiree-blomp.com/blog
Postat av: Fredrik Klintberg

http://gardener.blogg.se/2006/august/bilder-som-forskonar.html

2011-12-09 @ 12:28:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0