Site Meter

Parken putsad

Så var parken färdig för att ta emot konferensgäster och mina arbetskamrater igen. Senaste veckan har jag gjort slutjobben för att parken ska se snygg ut. Jag har slagit med grästrimmer en hel dag och nu är även gångarna kantskurna och krattade. Mina sommarblomsplanteringar vid entré ´´gravarna´´ blommar väldigt fint nu och trots att hararna äter på dem så är de vackra.

Efter den sol och värme som var efter midsommar så har det regnat mycket över parken och i den stora perennslänten så har en hel del växter tagit skada av hårt regn. Men i det stora hela så ser det bra ut.

 

Blev lite orolig när jag lyssnade på radio igår. De berättade att harpest har börjat spridas och att den kan föras vidare till människan med t.ex. fästingar. Lyssnade naturen på mig när jag vill ha harpest för att reducera antalet harar i parken? Pesten har i alla fall inte kommit till parken.....det hoppar fram harar överallt var man går.

 

Det stora biggaråträdet är så fyllt av bär att grenarna tyngs ner ordentligt. Plockade in så mycket jag hann innan helgen.

 

Det ska bli skönt att se folk i parken nästa vecka. Nu är semestern slut för personalen och höstsäsongen inleds. Om en vecka ska trädgårdsmästaren få vila i två veckor.

Nästa vecka ska jag berätta mer om hur de olika växterna mår.

 

Dagens låt: Nalaethe Bhi med Clannad


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0