Site Meter

Ulf Lundell ställer in alla 23 konserter

Ulf Lundell ställer in alla 23 konserter. Hans turné ´´En öppen vinter´´ blir inte av. Man blir orolig vad det är han drabbats av. Något allvarligt? Problem med spriten? Mer info kommer väl snart....
Det var inte bra...inte alls bra!
Vet nu...men väntar in tidningarna. Nöjesjournalisterna lär jobba hårt nu.

Så här skriver Aftonbladet?Hämtat från Expressen

Förtegen om detaljer

Bolagets styrelseordförande Thomas Johansson talade med Ulf Lundell på tisdagen.
- Vi fattade ett beslut i dag om att ställa in turnén. Det är många musiker och tekniker, men framför allt en stor publik, som påverkas och då fattade vi beslutet att ställa in på grund av sjukdom.
Vilken åkomma som drabbat Ulf Lundell vill Thomas Johansson inte svara på. Han säger heller ingenting om hur allvarlig sjukdomen är.
- Jag brukar inte svara på frågor om andras sjukdomar och det tänker jag inte göra nu heller. Vi fattade detta beslut nu därför att vi såg att det var ett korrekt beslut gentemot hans publik och arbetskamrater.

Tusentals konserter

Branschveteranen Thomas Johansson har arbetet med Ulf Lundell sedan 1970-talet, men aldrig tidigare varit med om att sångaren har ställt in en konsert som ordnats i hans regi. Den inställda spelning på Öland som Ulf Lundell kommenterade med de numera bevingade orden "en inställd konsert är också en konsert" bokades av en annan arrangör.
- Vi har jobbat tillsammans i snart 40 år och gjort åtminstone något tusental spelningar tillsammans. Han har aldrig tidigare ställt in, säger Thomas Johansson.
Kommentarer
Postat av: billan

Sorgesamt......

2011-01-11 @ 21:10:11
URL: http://auroraborealis-1.blogspot.com/
Postat av: Slottsträdgårdsmästaren

Mmm...vi får nog vänta ett tag på nästa turné.

2011-01-11 @ 21:29:38
Postat av: Ronnie

Så tråkigt - hoppas att det inte är något allvarligt.

2011-01-11 @ 22:42:35
Postat av: Kerstin

Detta var ju bara för sorgligt. När han äntligen skulle komma till Valsverket i Degerfors, en otrolig lokal med världens bästa ackustik, jag har längtat efter det...

Hoppas han kryar på sej.

2011-01-12 @ 00:18:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0