Site Meter

Snart dags att kora vinnaren

Uppdatering
Sitter och kollar in vilka de troliga topp-5 är och märker att jag inte gjort klart om det är ok att ange namnen på deltagarna. Det är ju som bekant inte alla som vill gå ut med sitt namn på Internet...men jag kommer bara att lägga ut webbadressen för de som har bloggar eller hemsida  och sedan får de höra av sig och berätta om de vill att jag skriver ut hela namnet i inlägget. De som inte har bloggar eller hemsida chansar jag att ange namet. Meddela gärna mig vad ni som deltar tycker. Nu ska jag ut i solen....
_____________________________________________________________________________________

Nu snart är det dags att kora vinnaren i fototävlingen 2009 års novemberbild. Jag tycker att det har varit fantastiskt kul att få in så många fina bilder trots att november i år varit gråare, regnigare och mörkare än vanligt.
Efter kl. 18.00 kommer jag att lägga ut de fem som fått flest röster av dessa 54 bilder och jag börjar med den som kom på femte plats. Jag lägger ut en bild var femte minut för att skapa lite extra spänning.

Förra året frågade jag om jag skulle göra listan längre men de flesta tyckte att alla foton som inte kommer bland de fem första....ska komma på sjätte plats.

Stort tack alla ni som kämpat med bilder och även alla ni som röstat via mail till mig.
Nu kommer jag säkert att få mail-abstinens framöver....min mailbox har under den här tiden fyllts av trevliga mail från människor från hela landet.....eller hela världen faktiskt.

Jag kommer att avslöja priset under kvällen....och eftersom detta är en trädgårdsblogg så är priset en aning trädgårdsrelaterat.
Nu tror jag att november är avklarat för alltid vad gäller fotografering...om det blir någon mer fototävling så blir det nog i maj månad!

Ok....kl. 18.00 är det som gäller nu...lägg allt annat åt sidan....stirra i stället in i era skärmar för att se vilka bilder som blir topp 5 och vilken som blir årets vinnarbild!


Kommentarer
Postat av: Madde

Haha, jag lägger ALLT åt sidan. ;) Lovar. Eloge till DIG som roar oss kungligt i denna trista månad. KRAM!

2009-11-21 @ 13:28:28
URL: http://sokratess.blogg.se/
Postat av: Slottsträdgårdsmästaren

Just det Madde...ALLT! Ha en fin kväll!

2009-11-21 @ 15:26:49
URL: http://gardener.blogg.se/
Postat av: R

Mitt namn får Du skrika ut..bara trivsamt. Jag är redo med öronproppar..ler stort och blinkar med ögat.

2009-11-21 @ 15:47:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0