Site Meter

Andra tankar

Nu lämnar jag november, fototävlingen med en kommentar-röstning som inte var helt ok och ett ständigt tittande på bloggen. Nu ska jag i stället fundera över jordens miljöproblem och orättvisor, jobba vidare genom vintern och göra mig beredd inför stundande högtider.
Fototävlingen har absolut INTE varit jobbig på något sätt. Stundtals har det varit riktig roligt.

Kommentarer
Postat av: fundera grönt

Ja, nu lämnar vi alla november... Vad var det som inte fungerade med kommentarröstningen menade du?

2008-11-30 @ 19:42:36
URL: http://funderagront.blogspot.com/
Postat av: Anita

Ja imorgon är det 1:a december och jag har bestämt mig för att göra en julkalender, d.v.s. "skriva en lucka" varje dag. Vad som kommer att finnas i varje lucka vet jag inte själv ännu. Jag hoppas jag orkar hålla på varje dag. Men jag gjorde det i min gamla blogg förra året och det var så roligt att gå tillbaka och läsa i år.Hoppas att du får en skön inledning på december!

Anita

2008-11-30 @ 22:52:00
URL: http://anitalinder.wordpress.com/
Postat av: Ulrika

Tack för en rolig fototävling. det var uppiggande i det gråtrista november som med facit i hand bara bjöd på ngr soliga dagar precis i början. Jag undrar också vad som inte fungerade i röstningen. Vad menar du?

Nu är lussekatterna bakade och adventsstjärnor och ljus tända och dotter sion sjungen i kyrkan. Vi går mot jul och sedan är det inte långt innan ljuset kommer åter.

2008-12-01 @ 11:53:11
Postat av: Ulrika

Ytterligare funderingar kring fototävlingen.Tips i fall det blir en vårtävling. Det vore bra om det gick att se bilderna i fullskärmsstorlek, då vissa bilder inte kom till sin rätt i det lilla formatet.

2008-12-01 @ 13:40:24
Postat av: Kersti

Du har gjort ett fantastiskt jobb med fototävlingen som i alla fall jag tycker har förgyllt min november som den förutan hade varit mer än lovligt grå. Nu har vi lite ljus i huset och snart lite ledigt också. Det ska bli härligt.

2008-12-01 @ 16:59:23
URL: http://plommenad.blogg.se/
Postat av: Katarina (Roses and stuff)

Tack för en inspirerande tävling - många fina bilder som verkligen varit njutbara.

Katarina

2008-12-01 @ 19:52:04
URL: http://rosorochris.blogspot.com/
Postat av: Slottsträdgårdsmästaren

Jag tror att jag skrev får många och för röriga regler innan tävlingen. Tror inte att alla orkade läsa dem.

Lite oklarheter hur många i samma familj eller från samma dator som ska få rösta...alltså hur många från samma IP-nummer som ska få lägga sin röst. Jag hade skrivit i reglerna att jag skulle vara polis vad gäller IP-nummer....men det blev svårt i verkligheten. Anklagar ingen och jag tror absolut inte att någon gjort något mot reglerna medvetet. Det är en simpel liten fototävling på en blogg....ingen stor sak. Tyckte om det här och det var otroligt spännande när alla 50 bilder kom till mig...när det skulle lottas ordning mm. Röstningen via mail var också riktigt kul. Tack för alla fina ord från er!

2008-12-01 @ 19:54:29
Postat av: Lisa Persson <3

Dina bilder har varit otroligt vackra.

Tittar in rätt ofta på dom.

kom till våran sida och tävla om boken.

mvh lisa

2008-12-02 @ 17:16:52
URL: http://unikajag.se
Postat av: Slottsträdgårdsmästaren

Lisa Persson: Ska kolla...

2008-12-02 @ 21:08:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0