Site Meter

Trädgårdslandet vecka 24Här odlar jag grönsaker och blommor men än så länger ser man nästan bara jord. Som jag skrev igår så blir salladsodlingen ett vågspel i år. I de långa planteringslådorna sitter prydnadspumpor och i de fem närmaste större lådorna har jag sått sallad. De tre lådorna närmast den långa lådan innehåller Rockdust som jag ska testa i år. Jag kommer att ta bilder från just den här vinkeln under hela säsongen.


Kommentarer
Postat av: Ramona K

Ser verkligen fram emot din Rockdust test. Jag läste allt vad jag kom över ifjol. Anläggningen i Skottland som verkar gå i spetsen för Rockdust ligger inte så långt från min hemstad. Jag kan varmt rekommendera en resa till de skotska högländerna för den som inte har upplevt landet. Vänliga människor, makalösa vyer - och bakom varje berg finns en mysig pub. Vad mer kan man begära?

Jag använde ett par hinkar Mineralkraft i höstas. Vet ej om jag inbillar mig, men buskarna, perennerna ser kraftigare och friskare ut i år. Men vem vet om det är bara för att de är ett år äldre eller om vädret har varit gynnsamt?

Ramona K

2008-06-11 @ 21:57:49
Postat av: Kalle

Har lagt ut "bergkross" där jag tänkte ställa bilen på tomten.

Det består av allt ifrån stenflisor till finaste stendamm.

Har tagit några skyfflar av detta och myllat ner i min nyanlagda syrenberså. Vem vet? Inbillar mig iallafall att de nya syrenplantorna ser mer mörkt gröna och frodigare ut än de gamla syrenbuskarna en bit bort.......

2008-06-12 @ 06:51:17
Postat av: matte

va bra att du testar! det ska bli himla intressant att se om det blir någon skillnad!

2008-06-12 @ 08:48:41
URL: http://femtinio.blogg.se/
Postat av: Hanneles paradis

Det ser verkligen fint ut.

2008-06-12 @ 11:45:00
URL: http://hannelesparadis.blogspot.com
Postat av: Slottsträdgårdsmästaren

Ramona K: Jag vill gärna resa till Skottland och det blir nog snart.Kalle: Vet vet Kalle...mineraler kan göra underverk. Frågan är bara om vi har tillräckligt med mineral i våra svenska jordar ändå...vilket flera tvivlare hävdar.matte: Visst blir det spännande?Hanneles paradis: Mmm...men jag hoppas verkligen att det blir finare...

2008-06-12 @ 20:46:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0