Site Meter

PerennplanteringDen här delen av planteringarna har varit eftersatt länge. På försommaren har den varit riktigt vacker med blommande prästkragar och sett ut som en sommaräng i miniatyr. Problemet har varit när ängsblommorna blommat färdigt, då har det inte sett så kul ut här.
Nu har jag tagit bort allt som fanns och lagt på ny jord blandat med torvmull och lite grus, lera finns i botten. Tre stora stenar har jag även grävt ner i den sluttande planteringen. Nästa år ska växterna fyllt ut planteringen så att inte mycket av jorden ska synas....är det tänkt!
Det som jag planterat nu är:
Tidigare finns här:
  • Stefanandra
  • Lavendel ´Munstead´
  • Iberis sempervirens ´Snowflake´ 
  • Ros - Flammentanz
  • Nepeta ´Six Hills Giants´ 
  • Sedum telephium ´Herbstfreude´
627 trädgårdsbloggar

Kommentarer
Postat av: matte

Det låter som det kommer att bli snyggt!

2008-07-31 @ 09:07:34
URL: http://femtinio.blogg.se/
Postat av: Ramona K

Älskar att få sådan praktiska tips från en expert. Jag plankar. Har ett ställe som behöver göras om. Tusen tack. Förresten, har du några tips för att fylla tomrummet efter jättevalmo/dölja de trista bladen som blir kvar? Den ursprungliga plantan har ynglat av sig vilket är OK om det finns en bra lösning på detta. Annars rycker dem.

Ramona K

2008-07-31 @ 09:24:18
Postat av: Slottsträdgårdsmästaren

matte: Vi hoppas på det!Ramona: Vet inte hur din plantering ser ut i övrigt men jag antar att den ligger soligt. Det är ju inte många perenner som har lite större blad som gömmer överblommade växter med jättedaggkåpan är för det mesta rätt...var den än hamnar både i sol och skugga, annars kan du ju ha blomstertobak?

2008-07-31 @ 15:00:46
URL: http://gardener.blogg.se/
Postat av: Kimirmelin

Thank you for the card so that I may look on the website. I love the picutres. I will continue to look on the website to observe you latest pictures.

2010-01-06 @ 08:24:56
URL: http://kimirmelin.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0