Site Meter

En av sex

En av sex svenskar tror att Sverige tar EM-Guld.....herregud....hur ofta ser dessa människor på fotboll. Sverige har ju ett helt hopplöst dåligt lag just nu. Vi tror helt plötsligt att vi är bäst i Europa när vi slagit Lettland!!!!

När vi var i Italien och såg Albinoleffe i serie B så framstår den matchen som den berömda gamla holländska totalfotbollen i jämförelse med kvällens match. Vi har en spelare av klass och han gjorde en bra match ikväll. När han spelar hemma i Milano med sitt Inter växer han till en riktigt bra fotbollsspelare då han har en omgivning som är något bättre än Kim Källström mm.
Dags att bygga ett nytt landslag snart...med en ny förbundskapten.

Omröstningen har skett på Aftonbladet.

Kommentarer
Postat av: Mia

Eeeh har du tittat på fotboll överhuvudtaget?
Klart dom tar GULD ;-)

2007-11-22 @ 01:06:51
URL: http://mariat80.blogg.se
Postat av: Slottsträdgårdsmästaren

Mia: Ja...vad kan man säga?

2007-11-22 @ 06:30:25
URL: http://gardener.blogg.se/
Postat av: kakan

Rapport Från Södra läktaren!!

Problemet i Svensk landslagsfotboll och Zlatans måltorka (i landslaget) beror som vanligt på alla dessa långbollar, som hamnar hos en ensam Zlatan som direkt har 2 försvarare mot sig..
Förstår inte Mellberg "som ser livrädd ut när han får bollen" att max en av hans hundratals långbollar har lett till farliga målchanser, oftast hämtas de bara upp från motståndarnas försvarare.

Zlatan har enligt mig rätt till att vara frustrerad spela bollen längs marken och låt Zlatan trolla (han förlorar aldrig bollen så länge den är på marken) så ska ni se att målen kommer!

Slutligen för att vi ska nå vidare från gruppen i EM så måste Sveriges Förbundskapten Lagerbäck inse att otränade och bänkade spelare ska lämna plats åt spelare i bra form här tänker jag på Isaksson Chippen .. in med Shaaban och Kennedy som håller högre klass för tillfället, med detta säger jag inte att Isaksson är dålig men har man inte spelat match på 4 månader så finns inte fingertoppskänslan, Chippen är bänkad i bottenlaget Bolton och känns blek.

Concha bör ta Nilssons plats då han är bättre offensivt och mer brytsäker, Mellberg alternativt som spelar högerback i villa..

VI Behöver slutligen få tillbaka Linderoth och ett alternativ till Hansson Mellberg i mitten

2007-11-22 @ 10:55:33
Postat av: mumrik

Precis, det var Lettland de mötte. Och tydligen är minnet ordentligt kort, eller möjligen selektivt. Men i Lördags i mötet mot Spanien så visade Sverige sin kvalitet mot ett 'riktigt' europeiskt landslag. Och i söndags så krävde ju nästan alla svenskar unisont, även de sk experterna att nu har väl Lagerbäck gjort sitt...men idag så blir han geniförklarad av samma experter...

2007-11-22 @ 14:19:00
URL: http://blog,punkmumrik.net/
Postat av: Slottsträdgårdsmästaren

kakan (Kaká?): Jag håller med om att mittbackarnas hysteriska rensande utan tanke är ett problem men även att ytterbackarna måste följa med i anfall bättre, nu gjorde Edman det bra i andra halvlek. Tycker dock att mittfältet är ett lika stort problem. Anders Svensson är ok nu men om man tittar på Spaniens mittfält så finns det mycket att önska där. Xavi är en fantastisk spelfördelare och en mycket trygg mittfältare och Iniesta ett spelgeni som även är mycket målfarlig. Att båda är Barcaspelare har inget med saken att göra, menar själva spelstilen....saknar i alla fall en Thern på mittfältet. Är oerhört trött på Kim Källströms felpass och Chippen har tappat mycket. Linderoth är väl ok men jag är trött ppå spelare som jobbar bra ´´i det tysta´´
som det heter.
Ett alternativ till Hansson? Han är väl redan på plats?
_________________________________________________

mumrik: Just. Det är sådana lag som Spanien vi ska möta i EM...inte Lettland.

2007-11-22 @ 17:01:04
URL: http://gardener.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0