Site Meter

Nordiska trädgårdar 2007

Jag vill ha en ny partner
Det var inte meningen att jag skulle gå på årets trädgårdsmässa i Älvsjö men i morse ringde K och sa att jag nog borde se den i alla fall eftersom den i år ligger i A-hallen som är den största mässhallen och att utställningen verkade bra.
Jag packade ihop och drog till Nordiska Trädgårdar. A-hallen är enorm och utställningen kändes större än förra året.
15392-538Trädgårdsmässan kändes som vanligt, samma känsla. Man träffar några man känner och man diskuterar med vissa försäljare och det är ganska trevligt. Jag hade bestämt mig för att inte vara så negativ utan bara koncentrera mig på det som jag själv tyckte var intressant.

Jag fick inte med mig någon påse att bevara broschyrerna i vid entrén så jag tog första bästa påse hos en utställare som råkade vara Partner och som säljer trädgårdsmaskiner. När jag gått där inne en stund råkade jag titta vad som stod på påsen.......jag hade gått runt där med en påse med text i stor fet stil ´´Jag vill ha en ny partner´´ !!!
Jag diskuterade ättika för ogräsbekämpning med en försäljare, hållare för säckar med en annan och fjärilslavendel med ännu en. Jag tittade på fröer, planteringstunnor, en kantskärare med hjul, marktegel, holländska lökar och knölar. Jag köpte en tidning som heter Trädbladet och som jag nog ska prenumerera på....det här numret hade en artikel om alléer vilket intresserar mig. Som vanligt sålde männen maskiner och beskärningsverktyg och kvinnorna sålde blommor och fröer. Efter vandringen på hårda golv kändes det som om mitt knä behövde en akut operation...men jag tog mig till bilen för att åka hem. Förra året skrev jag så här.

Kommentarer
Postat av: Pallas

Tänkt så kluriga företaget var med texten på påsen! Kanske är ett bra flirtknep att fortsätta gå omkring med den påsen? Drar fjärilslavendeln till sig fjärilar eller heter den så av nåt annat skäl? Ha en trevlig resa! Verkar vara ett späckat program med trevligheter som du har framför dig.

2007-03-29 @ 19:50:42
URL: http://www.pallas.blogg.se
Postat av: Ronja

Du som inte skulle... :)
Jag ska trängas med mååååånga människor på mässan på lördag. Åker dit tillsammans med tjejerna jag pendlar med till skolan och det ska bli himla skoj. Ha det så gott på resan!

2007-03-29 @ 21:24:47
URL: http://hundramiljoner.tradgardsblogg.se
Postat av: Parkarbetaren

Jag bestämde mig för ett par år sedan att stanna hemma när resten av parkgänget tar bussen till Älvsjömässan. Det enda jag letar efter där är parkbänkar. Idag for de, inkl kommunens växthusträdgårdsmästare, och då fick jag sköta växthusen, sex stora växthus fyllda med tusentals plantor, alldeles för mig själv! Nästan lika bra som Mittens rike.

2007-03-30 @ 19:18:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0