Site Meter

Porträttfotografering vid Isbladskärret

 
 

Min granne Anders som är fotograf och som just nu jobbar åt Riksdagen, ville fota in sig lite med sin utrustning till hösten och frågade mig och jag ville bli porträtterad. Som ett ´´förband´´ år riksdagsledamöterna, som jag uttryckte det och vad gör man inte för grannsämjan och det var ju verkligen ett tillfälle att bli fotograferad av ett proffs, så vi träffades ute vid Isbladskärret på Djurgården och travade mitt ut i den torrlagda våtmarken med hela hans enorma fotoutrustning.

 

Efter att ha riggat och testfotat, började Anders skjuta bilder på mig! Att stå stilla i en torrlagd våtmark i en timma med en kamera riktad mot mig, hade jag inte direkt någon vana med. Men Anders tyckte att jag hade ett bra tålamod! Det var som alltid fint vid Isbladskärret, trots avsaknaden av and- och vadarfåglar, då det knappt finns något vatten kvar efter den torra sommaren, men de välmående våtmarksväxterna skiftade i många vackra nyanser av grönt. Över Kaknästornet låg tunga mörka moln och hotade, men vi slapp regn.

 

Mina C:n tyckte att jag skulle använda den glada bilden som profilbild i Stockholms gröna rums Facebooksida! Det var bara att lyda!

 

Anders Löwdins hemsida här!

 

 

Fotograf Anders riggar!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0