Site Meter

Möte på Westermossen

 
 Det blev en annorlunda mors dag i år. Första mors dag i mitt liv utan min älskade mor och det kändes tomt och sorgligt på morgonen. Men min dotter och jag åkte ut i Roslagens vackra natur för att hälsa på min systerdotter Therese, även min syster var där och hon hade gjort en exakt sådan räkomelett som min mor brukade göra! Tack för det kära syster och tack fina Therese för att vi fick tillbringa dagen på härliga Westermossen.
 
Hönsen blev jag helt förälskad i och alla, över 30 höns och tuppar har självklart ett namn och Therese hade inga problem att berätta vem som var vem och viilka olika personligheter de små liven hade. Det var en fantastisk känsla att vara där inne i hönsgården blade dessa vackra, nyfikna och kärleksfulla fåglar. I mitt nästa liv ska jag bli hönsfarmare!
 
Therese på sitt älskade Westermossen
 
Den här kompisen är döpt till Hasse och om det blir en höna eller tupp, det får framtiden utvisa...! Min namne och jag var lite tveksamma till det plötsliga mötet!
 
 ...och så fick jag med mig färska ägg hem, de små vackra kommer från vaktlarna.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Underbart, så fint de har ordnat för sig! Omeletten har jag också smakat och förstår att det var Ullas dag idag💚 Tror Hasse blir en höna!😎

2017-05-28 @ 22:35:13
Postat av: Hasse Wester

Hönan Hasse!

2017-05-29 @ 17:36:36
URL: http://gardener.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0