Site Meter

Små vackra, gröna rum vid Äppelfabriken

 
Det finns många favoriter bland sommarcaféerna i Stockholm med omnejd och Äppelfabriken på Färingsö, 3 mil väster om Stockholm, är definitivt en av dessa! Jag älskar verkligen den här platsen, trots att jag inte ser sjö eller hav från min caféstol! De mysiga små gröna sittplatsrummen, bjuder på avskildhet och lugn och jag kommer alltid att återvända hit.
 
Läs mer på hemsidan här!
Eller läs mitt tidigare blogginlägg om Äppelfabrikenhär!
 
Från Äppelfabrikens hemsida

I vårt Café serverar vi lättare luncher, lokaltillverkad öl, cider och självklart bakverk från vår  kakverkstad. Vi gör det på riktigt med de bästa råvarorna och med mycket ekologiskt smör och kärlek. Kardemummabullarna till exempel görs dagen innan, kalljäser över natten och gräddas alldeles innan vi öppnar. Tidskrävande och omständligt – men otroligt gott! Kaffet brygger du själv vid bordet. Godare och färskare kan det inte bli. Ekologiskt, rättvisemärkt och CO2 kompenserat. Som guldkant kan vi erbjuda en åttaårigt lagrad ekologisk Calvados.

Du njuter i något av alla trädgårdsrummen, i pergolan eller i lusthuset. Växthuset skänker tak över huvudet och vid sämre väder sitter du i timmerhuset. Är det kallt tänder vi en mysig brasa. Vi lägger ner mycket arbete på sådana små ställen att slå sig ner som vi själva tycker om att hitta när vi är ute och reser.

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0