Site Meter

Sommartid och boken släpps i butikerna på tisdag!

Att vintern har varit ovanligt lång och att våren är försenad i år, vet vi alla - det får vi nordbor stå ut med helt enkelt. Vi får i stället glädja oss åt ljuset tills värmen behagar infinna sig och idag har det ju trots allt blivit sommartid, vilket betyder ljusare kvällar då koltrastarna kommer att sjunga allt starkare utanför mitt fönster.

I slottsträdgården har jag börjat så smått med vårstädning och i nästa vecka ska sommarblommornas frön ner i såjord. Beskärningsjobben är nästan klara för i år och planer smids inför sommaren.

Min bok ´´Stockholms gröna rum´´ släpps i butikerna på tisdag, men de som beställt den från Allt om Trädgård borde redan ha fått hem den. Under påsken fick nära och kära äntligen varsitt ex av boken. Oron har nu lagt sig, boken är ju tryckt och jag kan inte ändra på vare sig text eller bilder, vilket jag med resultatet i hand...heller inte skulle vilja. Jag känner mig riktigt stolt och nöjd - jag är ju trots allt varken fotograf eller författare, utan trädgårdsmästare till yrket.

På Engsholm finns nu boken i varje hotellrum och när den anlände till min arbetsplats i stora kartonger, kändes det märkligt att se så många exemplar på en gång.

Snart är det åter dags för trädgårdsmässan i Älvsjö (11-14 april) och jag kommer att signera min bok vid AoT:s monter under fredag, lördag och söndag, några timmar varje dag. Sedan väntar jag på att Stockholms gröna rum åter ska börja blomma och grönska, så att jag får följa utvecklingen av de parker och trädgårdar som finns med i boken. Kameran och vandrarskorna plockas fram ur vinteridet och om mina halvtrasig knän bär mig, så blir det i sommar många vandringar både i Stockholm, ute i landet och utomlands.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0