Site Meter

Långholmsvandring

15392-393

Om inte Djurgården, Brommas strandstigar och Långholmen fanns i Stockholm, skulle jag nog inte bo i vår huvudstad. Trots att man befinner sig mitt i en stökig storstad så finns en känsla av lite natur på vissa platser. Igår vandrade jag runt Långholmen denna barmarksvinter och först tänkte jag att det känns som vår men den stora skillnaden är att fågelsången inte kommit igång ännu även om talgoxen har börjat sin sång och ger hopp om våren.... annars är det bara bruset från city jag hör. En annan skillnad är att ljuset är ett helt annat än det är senare på våren....fortfarande är det som en evig skymning då inte solen visar sig.

Det var en skön och lagom lång vandring och borta vid badplatsen stannade jag för att titta på huset som vårt familjeföretag hyrde vid vattnet en gång i tiden och som nu Magnus Härenstam hyr...han fanns fortfarande där för några år sedan i alla fall.

15392-394

Email
Nu har jag provat gmail och jag är mycket nöjd...kommer nu att använda det som min huvudmail. Nu slipper jag allt spam som kom i samband med att comhem kom hem till oss i huset. Tycker också att det är mycket bättre än hotmail som webbmail.

Dagens jordspråk

Det viktiga är vad trädgården gör med
oss, inte vad vi gör med den.

Karin Berglund
(Med fingarna i jorden)
15392-395
Trackback

RSS 2.0