Site Meter

Zetas trädgård på besök i Engsholms slottspark

Zetas Trädgård, grupp 2 på besök den 20 juni. En blåsig och något kyligare dag, men med fantastiska fotomolm!
 
Zetas Trädgård, grupp 1 på besök den 19 juni! En varm och molnfri dag!
 
När jag började jobba i Engsholms slottspark 1998, renoverade jag flera stora planteringar och köpte alla växterna på Zetas trädgård i Huddinge, som alltid har haft och har ett stort sortiment av kvalitetsväxter. Jag har genom åren fortsatt att handla växter till parken på Zetas. Därför var det extra roligt att få besök av peronalen, i två omgångar den 19 och 20 juni. Att guida runt växtintresserade människor är så mycket roligare än en måttligt intressead konfernsgrupp som kanske tvingats ut i trädgården...!
 
Jag pratade med en av personalen idag och vi kom överrens att det är en speciell känsla i Zetas trädgård och jag får ungefär samma känsla i Slottsträdgården Ulriksdal. Besöket på dessa platser handlar inte enbart om att handla något som har med trädgård att göra, utan det blir en större upplevelse. Det är båda vackra platser, med fantastiska caféer! 
 
Tack alla nya och gamla Zetakompisar, för att ni orkade lyssna på mig de här två dagarna! Lite synd bara att inte chefen Victoria Skoglund hade möjlighet att komma med!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0