Site Meter

Gröna pennklubben besökte Engsholms slott

 Lite suddig bild kanske, men det var inte ditt fel bästa fotograf-Kristin!
 
Den här sista söndagen i januari åkte jag ut till min arbetsplats Engsholms slott, för att träffa ett gäng trevliga författare/journalister från Gröna pennklubben. Att visa en trädgård i januari är en utmaning, men fördelen med det här gänget var att de jobbar med trädgård och har förmågan att föreställa sig hur det kan se ut i trädgården när den är som vackrast. Det blev en riktigt trevlig liten trädgårdsvandring och innan jag återvände till Stockholm, åt jag en god lunch tillsammans med deltagarna! Hoppas att de kan återvända hit någon gång när trädgården grönskar och blommar! 
 
Gröna pennklubben är en intresseförening för journalister och fotografer, yrkesaktiva inom trädgårdsområdet. Sedan år 2000 delas årets gröna-pennpris ut och pristagare sedan dess, har varit bland annat - Klas Kihlberg, Mariana Mattsson, Maj-Lis Pettersson, Leif Lindblom och Henrik Zetterlund. Jag hittade pristagarna genom att googla, men pennklubben ska tydligen snickra ihop en hemsida framöver.
 
Några av deltagarna hade jag träffat förut, som Hannu Sarenström, Christel Kvant (i varje fall via mail och äntligen tick jag träffa författaren till den fantastiska boken ´´Trädets tid´´), Ulla Hasselmark, Dan Rosenholm och så fick jag träffa en av rösterna i Odla med P1 som jag älskar att lyssan på - Ulla De Verdier. Det blev även många nya trevliga bekantskaper!
 
 Fotograferingen när jag satt på min utsiktsbänk, blev en märklig stund! Hoppas att jag får tag i någon bild på objektet...!  Se mer från utsiktsbänken här!
 
 Ulla Hasselmarks bild...

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tack för en mycket trevlig visning, det var också roligt att se dig och trädgården i verkligheten efter att ha följt din blogg. Eva

2016-02-01 @ 09:04:29
Postat av: Hasse Wester

Tack själv Eva, det var trevlig!

2016-02-01 @ 12:13:56
URL: http://gardener.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0