Site Meter

Slottsträdgårdsmästaren i TV8:s Trädgårdstoppen

Jag såg idag att Trädgårdstoppens program från våren 2013 där jag är med i ett pausinslag, ligger kvar på TV8 play, undrar just hur länge? Inget jag är stolt över direkt, nervöst och svamligt var det, inget blir vackert när det regnar och produktionen blev ju helt skruvad när de lägger in bilder som inte alls kommer från Engsholms slottspark. Men det var riktigt kul att Peter Englander kom på besök denna regniga bokskrivarsommar 2012.
 
Peter Englander på slottstrappan
 
 
 
Så här skrev jag i ett blogginlägg när filmteamet hade lämnat Engsholm
 
Jag gick och tittade på väderprognosen i mobilen hela dagen. Jag ville inte att Peter Englanders och Trädgårdstoppens besök skulle regna bort. Men det höll upp när vi filmade och jag tyckte att det gick bra, mycket för att Peter kändes som en kompis på besök, det var lättsamt och vi klippte ner nepeta tillsammans i Drömhörnan.  På kvällen innan jag skulle somna började jag tänka - Vad sa jag egentligen under inspelningen, det blev väl mest svammel? Jag minns inte så mycket, men det blir nog bra, eller så blir det inte alls bra, men det är långt till våren då programmet sänds. 


Här kan man se programmet. Det är sjukt mycket reklam som man inte kan välja bort, men inslaget från Engsholm kommer 19.30 in i programmet. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0