Site Meter

SläntenDen här slänten är den största utmaningen för mig här i parken. När jag kom hit för elva år sedan fanns ingenting av det som växer här nu...mer än pärlbusken och några andra buskar. Här har det  flyttats om perenner, lagts till och dragits ifrån många gånger och det är en ständig förändring som sker. Det nya i år är finnsliden och att jag utökat strålrudbeckian genom delning så att hösten ska få mer blomsterprakt.
Tidigare år har jag klippt ner all jättedaggkåpa den här tiden för att den ska blomma om senare men i år lämnade jag ungefär hälften kvar....jag behövde se slänten blomma ordentligt nu i sommar.
Jag har nya planer att ändra om en del i slutet av sommaren. Jo just det...visst är det min kompis Stanwell Perpetual som står där mitt i slänten...!
Låten...
.

Kommentarer
Postat av: Ramona K

Så fin släntan är! Jag förstår det ligger flera års arbete bakom blomprakten. Jag har bestämt jag ska skaffa mig en ny kärlek - Stanwell P heter han. Men först måste jag välja ut en lämplig boplats.

Just nu vågar jag knappt ute i trädgården. För första gången under våra 30 år här har vi myggplåga. Vet ej vad jag ska ta mig till. Det är fruktansvärt. Det är värst förstås när man håller på med vattenkannor.

Ocksa våra stackars katter omges av en moln mygg när de släpper sig hem.

Usch....

Hoppas du slipper.

Ramona K

2009-07-02 @ 07:32:18
Postat av: Katarina

Å vad härligt med Beatles! Den kärleken går aldrig över tror jag.

2009-07-02 @ 08:32:38
URL: http://kollitott.se
Postat av: Mariana

Tycker att du lyckats bra med slänten, den har samstämda färger och mjuka övergångar.

Behaglig att se på.Visst blommar allt extra mycket denna sommar!

Ha en skön sommar!

2009-07-02 @ 09:57:33
Postat av: Annika

Det var just när jag googlade på "slänt" för ett tag sedan som jag råkade hitta din blogg och fick tips om växtval. Två Stanwell P har jag planterat i vår slänt - jag hoppas att den är för brant och otillgänglig för rådjuren...

2009-07-02 @ 10:24:20
URL: http://estassy-loven.blogspot.com/
Postat av: ikakansjälv

Din slänt är min störta inspiration till den jag jobbar med. Lika inspiration som den ger mig lika rädd blir jag att den aldrig kommer bli så fin.

2009-07-02 @ 10:38:52
URL: http://ikakansjalv.blogspot.com
Postat av: billan

Vilket arbete du lagt ner på slänten, och så fint det blivit. Måste vara en skön känsla i kroppen när du står där och beskådar allt det vackra!

2009-07-02 @ 17:47:45
URL: http://auroraborealis-1.blogspot.com
Postat av: Staffan H

Vilken vackert slänt! Där ligger det mycket arbete bakom.

2009-07-03 @ 00:33:24
URL: http://staffanhuss.wordpress.com
Postat av: Londongirl

Som fler här ovan kan jag bara konstatera att vilken massa arbete det ligger bakom denna vackra slänt!Men du nu har jag läst och läst om den här rosen Stanwell P från England....och så blev jag helt förälskad. Vilken fin ros!!! Kan jag ha den tro? Måste jag skaffa mig ett historiskt slott först så att den trivs? ;-)

2009-07-03 @ 14:54:07
URL: http://tankevagor.blogspot.com
Postat av: Ronja

Så fin den är din slänt! Vackra färger och större fält. Precis som jag vill ha det!

2009-07-04 @ 12:21:33
URL: http://hundramiljoner.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0