Site Meter

Albinoleffe

Nu är det snart dags för vår fotbollsresa till Italien. Vi är fem ´´grabbar´´ på jobbet som åker ner till Norditalien för att se på det nya kultlaget som ligger i toppen av serie B. Vi började följa laget just därför att namnet var så kul - Albinoleffe, eller Albino-Leffe..
Att resa till Italien är alltid rätt, det är mitt favoritland och mannen med hatten - Zucchero får fixa till lite Italienkänsla här på bloggen trots att han på den här låten sjunger på engelska. Jag letar ju efter en hatt som ska passa att ha i slottsträdgården och kanske Zuccheros hatt skulle passa?
Mer om laget och resan senare...det är tre veckor kvar. Nu är jag som bekant stor Barcelona-fan men bra fotboll kan man se även i Italien.
Fundering: Matchen går på lördagen, planet hem går på söndag kväll. Hm....borde finnas massor av tid på söndagen att kolla in om det finns trädgårdar och parker i stan.....

  • Det finns vissa personer inom radio och TV som balanserar mellan att vara riktigt bra och att vara hopplösa töntar. Anders Hildemar Olsson på Radio Stockholm är en sådan person. Hör man honom första gången så tror man att han bara är en pajas och inte förmedlar något vettigt. Eftersom jag hör mycket på radio och växlar mellan P1, P2 och P4 Radio Stockholm så blir det så att man lägger märke till röster och kanske att jag är ovanligt känslig för röster. Denna Anders Hildemar Olsson sprider i alla fall glädje och värme i radion och än så länge håller han sig på rätt sida gränsen att vara rätt eller fel.
  • Jag har gått med i Facebook.....men efter en kvart tog jag bort mig igen. Inget ont om denna plats men det var inte för mig.
  • Önskar alla en trevlig helg och just idag skickar jag en extra hälsning till de samer, lappar och övriga i Lappland och Norrbotten som läser bloggen. Hoppas att komma upp och fjäll-spana i framtiden.

Kommentarer
Postat av: Eivor

Trevlig resa - och köp för all del inte den, som är på sångaren på bilden :)
"The shark" -golfaren har en snygg stuk på sin hatt. (obs! är ingen golfare själv)
Ha det gott i Italien - Eivor

2007-10-05 @ 15:03:20
Postat av: Lilla B

Trevlig helg på dig, Slottsträdgårdsmästaren!

2007-10-05 @ 15:30:07
URL: http://lillab.blogspot.com/
Postat av: Fundera grönt

Åh vad kul det låter med er resa!
Angående fejsbook så förstår jag dig, men hinner man känna nåt på en kvart? Finns forum för trädgårdsmästare där har jag sett. Kan vara nåt! Man får ta bitarna ur kakan som man gillar och strunta i resten (vampyrer som bits och sånt crap).
Trevlig helg och ha det gott!

2007-10-05 @ 16:12:02
URL: http://mhm.blogsome.com/
Postat av: Fundera grönt

Föresten: vad heter laget med det roliga namnet? Kan inte hitta att du skrivit det.

2007-10-05 @ 16:13:37
URL: http://mhm.blogsome.com/
Postat av: Slottsträdgårdsmästaren

Eivor: DEn där hatten kan möjligen vara i vägen då jag beskär fruktträden i vinter. Kan kanske använda den att kasta igenom trädet när jag är klar.
______________________________________________________
Lilla B: Detsamma till dig.
______________________________________________________
Fundera grönt: Mitt forum på internet får fortsätta att bli den här bloggen...den är min Facebook. Laget vi följer heter Albinoleffe eller som vi säger Albino-Leffe. Vi ser framför oss ett lag med vithåriga spelare med röda ögon.

2007-10-05 @ 16:37:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0