Site Meter

Barcelona-Liverpool

Uppdaterat
Nej nej Barca...det här var för dåligt....nu måste vi vinna med 2-0 eller 3-2 i returen i Liverpool annars är Champions league slut för i år för Barcelona. Matchen ikväll vanns av Liverpool med 2-1.

Ikväll är det stor fotbollsunderhållning på Camp Nou i Barcelona. De lagen som de senaste två åren vunnit Champions League möts i åttondelsfinal. Förra året blev Barcelona mästare i både spanska ligan och i C.L. men i år blir det nog tuffare än på länge att vinna den största titeln. Barcelona har haft stora skadeproblem den sista tiden och har fortfarande Eto skadad men Messi är äntligen i spel igen och bara under den korta tid han spelade mot Valecia i söndags så ser man att han tillhör de allra bästa i världen.
Ronaldinho har haft det lite jobbigt den här säsongen men han är ändå en fröjd att se på plan.

Ikväll möter vi Liverpool som är mitt lag i England men Barcelona är och förblir laget i mitt hjärta. Vi kommer att sitta klistrade vid TV:n 20.45 och hoppas verkligen att vi kan slå Liverpool på hemmaplan.

Trädgårdsspaning-register

Dages låt
Ut ur mörkret med Ulf Lundell

Kommentarer
Postat av: Trolda

Själv är jag svag för FC Köpenhamn...Det är laget i MITT hjärta. Och Liverpool har man ju alltid tyckt om också.Är dessvärre inte bevandrad i den spanska ligan...Men visst är det härligt att titta på fotboll när det är lag man känner lite extra för!?!För att inte tala om när SVERIGE spelar landskamp i någon internationell tävling...Då bankar hjärtat minsann! =D

Trolda - FCK-fan!

2007-02-21 @ 15:42:20
URL: http://trolda.blogg.se
Postat av: Slottsträdgårdsmästarens

Tror mitt hjärta bankar värre när Barcelona spelar än när Sverige spelar faktiskt....den där klubbkänslan finns inte i landslag och jag är en ganska dålig nationalist men självklart är det kul att se landslaget. Just nu tycker jag dock att svenska landslaget är riktigt tråkiga att se. Längtar tills det kommer en ny förbundskapten....coh man kan ju hoppas att det blir Svennis.

S.T.M - Forca Barca...

2007-02-21 @ 15:47:38
URL: http://gardener.blogg.se/
Postat av: Trolda

Håller med dig om att landslaget känns lite tråkigt just nu..Och tänk om SVENNIS kunde bli ny tränare!!!DET hade inte varit dumt, inte dumt alls...Jag blir nationalist inom alla sporter där Sverige deltar...Iallafall så länge det går BRA..=D (så mycket för DEN nationskänslan...=D)Ha en härlig kväll nu då, och så hoppas vi på Spanjackerna!=)

Trolda - Svensk...med internationella känslor...

2007-02-21 @ 16:03:25
URL: http://trolda.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0