Site Meter

Jag vet att jag tror att jag tror

Morgonflykt igen
I morse flydde jag från målaren och en upp och nedvänd lägenhet igen och nu for jag ut till Nyckelviken i Nacka. Det var disigt och ganska mörkt ute så alla mina bilder som jag tänkt använda till en spaning blev så dåliga att jag väntar med en Nyckelviksspaning tills syrenerna blommar där ute i vår. En lugn och vacker plats är det och det blev i varje fall en kort stilla promenad ner till vattnet.

                              Åkte ner till Nacka Strand och fotade lite i morgondiset.
15392-22315392-222

Dags för nålar igen
På eftermiddagen var det dags för akupunktur igen och den här gången skulle jag till hennes mottagning i kringelstaden. Den här staden är nästan i klass med Flen i fulhet!!

Väl inne på mottagningen så var det väldigt stressigt, tydligen hade någon kommit för sent och förstört hela tidsordningen för de efterföljande ´´patienterna´´.  Det blev till att läggas in i en kollegas rum, snabbt som en femkampare for hon från zonterapi i rummet intill och till att peppra mig med nålar. Nu är det så att ska jag tro på den här behandlingen så måste jag ha en helhetsupplevelse. Att ha en springande stressad kvinna som far från rum till rum gör att jag tappar tron en aning.

Jag vill helst att kvinnan som utövar detta ska se ut som Loreena Mckennitt, Kate Bush eller Moya Brennan och sväva fram i långa fransiga svarta klänningar och sticka nålarna som en del av en dans och rummet ska vara fylld av dofter från spännande örter och en meditativ New Age-musik ska med lagom volym komma från högtalarna.

Nu låg jag i ett rum som såg ut som hos Folktandvården och med fiskbensmönstrade väv-väggar a la´en pizzeria från 70-talet. Ovanför mig fanns två lysrör som ilsket blinkade och kastade sitt ljus på mig. Ingen musik, bara spring i korridoren och  folk som pratade ute på gatan. Just i det här läget fick jag kämpa för att tro på detta med nålarna....jag vill så gärna bli bra så fort som möjligt och därför så tror jag eller jag tror att jag tror...det vet jag.
Just som jag låg där och stirrade på lysrören kom det en man in och började ta bort nålarna....!! 

Nu fick jag komma in till ´´min´´ akupunktörs rum och där var det lite bättre atmosfär, jag sa till henne att jag saknade musiken och hon satte genast på den där sövande meditativa flummusiken igen....så..nu kunde jag slappna av lite då hon gjorde zonterapi.

Mitt i allt detta med alternativa sätt att läka och må bra så går jag och köper en bok på rea. ´´Feng Shui på lätt sätt´´....tur att det är på lätt sätt i alla fall. Där står bl.a. att man inte ska fotografera tre personer på en bild om de inte är familjemedlemmar. Boken är fylld av spännande regler och jag kommer att återkomma till boken.

Kommentarer
Postat av: Anki

Jaså, du har inte glömt "Fula Flen" än. Jag förstår att staden gett dig intryck för livet.

2006-10-06 @ 07:47:04
URL: http://ankitankar.blogg.se
Postat av: Slottsträdgårdsmästaren

Nej Anki...en sådan upplevelse glömmer man inte i första taget.

2006-10-06 @ 14:03:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0