Site Meter

Allsång från underjorden

Mina grannar fortsatte sin fest som blev allt mer vild. När klockan gick mot två och de började sjunga allsång med röster som tycktes komma från underjorden så var ´´råttet mågat´´ som Per Ledin i Färjestad sa. Utan den minsta tvekan stegade jag ut i köket, tog en stor kastrull och fyllde den med vatten.....ut på balkongen och kastade ut vattnet rakt ner där de satt på gräsmattan under. Det blev alldeles tyst. ´´Nu håller ni käften där nere, vi försöker sova i huset´´ skrek jag ut i sommarnatten. Tystnaden blev total.
Jag brukar inte göra sånt här men jag tänkte på den jobbiga period i parken som jag är inne i och att det inte skulle bli något sova den här natten. En av sångarna fick ett litet återfall senare men sedan gav de sig. Sist jag tittade på klockan var hon nästan tre så det blev en natt med lite sömn....igen. Tyckte nog att det var bättre när koltrasten väckte mig på nätterna.

Idag ska jag skriva om trädgård!!

Kommentarer
Postat av: Lena

hade jag varit du hae jag inte tvekat det minsta att göra om det. annars e störningsjouren om ni har en sådan bra... om inte annat känns det i plånboken... :D

2006-07-27 @ 08:02:49
URL: http://lenaspingler.blogg.se
Postat av: Slottsträdgårdsmästaren

Har aldrig tidigare behövt använt någon störningsjour här men händer det en gång till mitt i veckan så blir man väl tvungen. Säger inget om en fredag eller lördagskväll, då får man räkna med en fest då och då.
/H

2006-07-27 @ 08:41:39
Postat av: Ronja

Det låter inget vidare med partajande grabbar mitt i natten. Jag skulle ha blivit tokig. Störande grannar och framför allt störd nattsömn pga grannar är något som kan få mig att bli galen.

2006-07-27 @ 10:21:48
URL: http://hundramiljoner.tradgardsblogg.se
Postat av: Tiniuskristiane

Hello admin, nice site you have!

2009-08-17 @ 07:39:56
URL: http://tiniuskristiane.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0