Site Meter

Höstresa till Norrtälje

 
 Det  här blev en annorlunda torsdag. Efter knä röntgen på Odenplan, fortsatte jag ut till Lidingö där min ögonläkare håller till och där det konstaterades att jag även i fortsättningen kommer att kunna se mina nära och kära, se Barcelona spela fotboll, se naturen och Stockholms alla gröna rum. Eftersom jag fick kontrastvätska i ögonen, kunde jag inte köra bil, så det blev bussen till Norrtälje där jag hälsade på min älskade mamma på äldreboendet ´´Silverhemmet´´. 
 
Som vanligt hade min mamma och jag en fin stund tillsammans, då vi drack kaffe och tittade i gamla fotoalbum och hon berättade om sina dagar på ´´hemmet´´ och hon frågade hur jag hade det. Även om hon säkert saknar sitt tidigare liv, så är hon tacksam över att här bli så ompysslad och hon berättade om den fantastiska frukosten som hon fick in på rummet varje morgon. 
 
Jag hann även med att ta några bilder vid ån, där jag som barn fiskade abborre. Träden bjöd på höstprakt och ån flöt stilla på sin väg ut mot Östersjön. De nya planteringarna med perenner som anlagts utefter ån bjöd också på vackra höstfärger och jag älskar verkligen när perennerna planteras på det här böljande sättet.
 
Ibland är det riktigt skönt att låta bilen stå kvar hemma på parkeringen i Bromma. Idag kunde jag luta mig tillbaka, sluta ögonen och lyssna på ljudbok under resan.
 
 

Kommentarer
Postat av: Meta

Norrtälje har jag bara varit en gång( på vintern) då gav det inget så där positivt intryck som dina bilder gör idag. En fin å med omnejd. Tänk varje plats har sin egen tjusning gäller bara att öppna ögonen och ta sig tid.
Ha det gott i helgen
Meta

2016-10-14 @ 23:03:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0